2012. március 6., kedd

Tegnap este, mint minden estém hörímmel töltőm de most sikerült olyan képet készíteni, hogy a kezemben figyeli a nagy világot..Éjjel volt egy pár rohamom,így ma nem mentem Pestre és a karom is fáj de azért itt vagyok és gépelek, és receptet is írtam.:$ Délután ha minden igaz nem leszek itthon, jó idő van és ezt kihasználom elmegyek kicsit csavarogni de csak is itt a környéken, hogy ha gáz lenne hamar itthon tudjak lenni.
;$ Így most megyek is puszi

2 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon cuki ! Sajnálom hogy rosszul voltál, vigyázzál ez a hírtelen jó idő is igénybeveszi a szervezetünket!Sajnos én is érzem a fejem egy kicsit kótyagos, de azért friss levegőre is szükség van néha!:)

Rékamanó írta...

Sajnos túl rég óta vagyok epilepsziás így tudom mikor mire számíthatok, a frontokra igaz nem rég lettem érzékeny és ez is megkeseríti az életem de ez van most megyek Bonnival sétálni.puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.