2012. május 31., csütörtök

délután nem tudom miért, de  úgy éreztem nem éreztem jól magam ez egy olyan érzés volt mit már rég nem éreztem a nyakam  fájt ilyen görcsösen. :((

 Nem hiába !!úgy tűnik megint be van gyulladva a pajzsmirigyem.Lázat még nem mértem :( tudom nagy hiba  majd reggel akkor úgy is kell.
 Nagyon szép estét mindenkinek. :))

Mindenkinek szép délutánt, megkellmondjam én nagyon fàzom.:-(  Pedíg  nincsen ma hideg. Épp kint vagyunk ,Boncàval erkélyen itt most jó.

Szép jó reggelt. Màr nincs is egy hét és jönnek itt is kiszedik az ablakot,hogy egy jobb kerüljön helyére.:-)

2012. május 30., szerda

Jó északàt,és szép estèt.:-) Valoszínű , hogy én a film közben el is alszom.szokàs szerint.;-)

2012. május 29., kedd

Olyan ronda idő volt ezen a hétvégén.:-( semmihez nem volt kedvem csak aludtam,és igazàbol nem is voltam jól.Szép hetet, kívànok nektek.

2012. május 27., vasárnap

Jó reggelt, most ébredtem fel és kávézom.;-) 
Kér valaki?

2012. május 23., szerda

Hajnalok hajnalán ébredtem arra, hogy iszonyatosan fáj a fogam :( utána már csak forgolódtam nem bírtam és persze már járt az agyam minden fél e marhaságon.Aztán a telefon is ébresztőt mondott hát gondoltam legyen.... kimentem és hajnal 4:30 kor csináltam kávét Höri ott üldögélt a forgója mellet és épp mosakodott :) és nézet, hogy ilyen korán mit keresek én fent. Aztán ivott egy keveset és bement az odújába.:))  ...  de a fogam még mindig fájt hát a reggeli gyógyszerem  mellé  egy demalgon is járt.majd fogtam a kávém és visszafeküdtem az ágyba, mikor bementem Bonni fel sem ébredt úgy horkolt.:)Kicsit lustiztam aztán felkeltem, és felébresztettem Bonnit, hogy menjünk le sétálni hűű nagyon nem volt kedve de úgy voltam vele hogy ma jönnek a szerelők és akkor előtte egy jó kiadós sétát kell csinálni, mikor felérünk Peti is fent volt már, és itta a kávéját, aztán nekiálltunk felforgatni a lakást, hogy megkonyítsuk a szerelők dolgát. /mindent elpakoltunk az útból/ Majd vártunk.... de sehol senki aztán kiderült, hogy eleve 8 után álltak neki és lentről felfelé haladtak így ide csak 10 körül értek.:P
Egy óra alatt készen is voltak mind a négy radiátorral.
11-re ért haza Peti  az Ortopédiáról, egy kis adminisztráció után mentünk is  vásárolni, hazaérve neki álltunk a vacsit megcsinálni, majd én rendbe tettem Höri ketrecét és most itt vagyok egy kicsit. =)
Legyen szép estétek itt egész nap be van borulva és esik.

2012. május 21., hétfő

Sokan nem szeretik a Hétfőt, köztük vagyok én is na de ezzel együtt elkezdődött végre a felújítás itt minálunk :) lesz itt nagy zaj a következő 2 hónapban.És a FELFORDULÁSRÓL NE IS BESZÉLJEK.
És csak úgy kérdem mert dühít... ki nem tudja felfogni, hogy kb  éve nem megyek iwiw-e de folyton jönnek az űzik ráadásul olyan emberektől akiket nem is ismerek.grrr

Most megyek inkább  Hörizek egyet.Legyen szép estétek puszi

2012. május 15., kedd

Tegnap éjjel  volt úgy 3-4 rohamom egymás után, míg nem meguntam és ki jöttem a konyhába és beadtam a diazepámot, és  miután visszabotorkáltam a hálóba megint volt 2-3 roham amíg el nem tudtam aludni.
Persze mint minden ilyen esetnek ennek is volt előzménye: az előzmény: délután miután haza jöttünk a vásárlásból úgy megijesztet egy nem is tudom minek is mondjam na csak annyit, hogy  valaki és úgy dörömbölt az ajtón hogy, egy  roham is kialakult.:(( én már akkor tudtam, hogy itt nincs ennek vége lesz még. be is jött.

2012. május 8., kedd


Nem is írtam pedig hát mindjárt itt van megint a hétvége.Megint egy olyan hétvégén vagyok túl olyan jó volt. Pénteken du bent voltunk Pesten  először csak ugy csavarogni de.. útközben eszünkbe jutott hoppá 4-e van és fizetni kell upc!Hát a csavargást felváltotta az, hogy   felkutassunk egy automatát és sietve betudjuk fizetni  egyik helyen 20 percet vártunk de sehol semmi 4 ablak volt de abból 2 ha üzemelt én már majdnem aludtam míg nem felálltunk és irány a  másik közelben levő upc.Ott is várni kellett  de a lényeg, hogy fizetve és így nincs korlátozva a net.
: center;"> Hazafelé a buszon rájöttünk miért is nem volt az eszünkbe,  hát a hétvége miatt. =)Este meg lebeszéltük anyuékkal a szombati találkozót, hogy megyünk reggel a 7:52-es busszal és az egyik Biai megállóba ők felvesznek,  és irány a Bakony azon belül is Súr!!Nagyon szép helyeken járunk hallatunk át, sajnos képeket nem nagyon tudtam csinálni :(egy  linket  képekkel beszúrok nézzétek meg szép. Mikor hazaértünk én  levittem bonnit és utána lefeküdtem aludni. Aludtam vagy 1 órát de már vacsi után félórával szintén aludtam. másnap 11 kor indultunk Pestre  felmentünk a várba  
és utána átmentünk a Szécsényi hídon amit merek állítani, hogy az a legstabilabb mind közül. Nem volt kényszerem arra, hogy azt mondjam nee tovább ennyi. én nem megyek tovább, és mondhatom azt, hogy azért nem mert nem éreztem semmilyen csavarmozgást ha elment egy autó mellettem. Mint a másik hídnál.Jó hétvége volt.De mégis hiányzott valami.

2012. május 2., szerda

Hosszú hétvége az az Május 1=)

Szombat  reggel korán ébredtem fel, Petit még hagytam hagy pihenjen és amíg ő/ők aludt/ aludtak, gyorsan rendet tettem és elmosogattam egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Bon ott ül a konyhánál és várja a reggelit. =)miután megreggelizik  levittem sétálni és mire feljöttünk már Peti is fent volt. Vittem neki kávét és utána kimentem Bonnival erkélyre nem sokkal utána  átmentünk az Auchanba.Délután  csak úgy elmentünk sétálni  és hát kikötöttünk a  focibáján az az mellette a parkban. =) Szeretek ott lenni. Na végül is megnéztük a mecset :P ott lett is egy kis színem, késő délután meg felmentünk a Út-hegyre és most kivételesen Bonn is jött velünk.A kis hülye élvezte a nagy sétát de a kilátást még inkább. Majd másnap  mentünk vonattal Velence-fürdőre onnan meg át sétáltunk Gárdonyba. PERSZE  gondolhatjátok sok kalandban volt részünk végig a partmentén. =) Képeket is készítettem/ tűnk/ Na de mire oda értünk a célállomásra rendesen el fáradtam mit másnap jelzet a lábam és azóta is be van dagadva :( Végül haza felé a vonaton is készítettem néhány képet. Másnap azaz Hétfőn meg megtudtuk, hogy Veráék is ott voltak  Gárdonyban  na  Az idegesítő az volt  ebben az, hogy épp akkor mikor mi.. Egy kicsit elkerültük egymást  Na majd  legközelebb! =)
hétfőn  jöttem rá, hogy leégni nem egy kellemes dolog:( olyan vörös vagyok, mint egy... nem is tudom valami pedig nem is napoztam úgy direktbe csak sétáltam.
Délután megfőztem másnapra,így másnap  egész nap csak tévét néztem(tűnk), és höriztem meg Bonniztam a kis asszonyt meg is fürdettem.:) éss koncerten is voltam.:$ Nem sokára képeket is csatolom... de még a gépen vannak. Ma  miután Peti elindult dolgozóba  én rendet tettem felmostam és úgy fél 10 után kizártam a fület meleget a lakásból utána kicsit  höriztem olyan kis édes volt:))  adtam neki  kaját  vagyis még egy kevéske fincsi csemegét is mellé meg friss vizet neki és Bonninak is  nagyon meleg van hamar langyos lesz a víz, és az nem jó. délután meg lehet, hogy megyek Verához de ez még nem biztos. Egyenlőre azt tudom, hogy meleg van de nagyon.Legyen szép a délutánotok, puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.