2012. május 23., szerda

Hajnalok hajnalán ébredtem arra, hogy iszonyatosan fáj a fogam :( utána már csak forgolódtam nem bírtam és persze már járt az agyam minden fél e marhaságon.Aztán a telefon is ébresztőt mondott hát gondoltam legyen.... kimentem és hajnal 4:30 kor csináltam kávét Höri ott üldögélt a forgója mellet és épp mosakodott :) és nézet, hogy ilyen korán mit keresek én fent. Aztán ivott egy keveset és bement az odújába.:))  ...  de a fogam még mindig fájt hát a reggeli gyógyszerem  mellé  egy demalgon is járt.majd fogtam a kávém és visszafeküdtem az ágyba, mikor bementem Bonni fel sem ébredt úgy horkolt.:)Kicsit lustiztam aztán felkeltem, és felébresztettem Bonnit, hogy menjünk le sétálni hűű nagyon nem volt kedve de úgy voltam vele hogy ma jönnek a szerelők és akkor előtte egy jó kiadós sétát kell csinálni, mikor felérünk Peti is fent volt már, és itta a kávéját, aztán nekiálltunk felforgatni a lakást, hogy megkonyítsuk a szerelők dolgát. /mindent elpakoltunk az útból/ Majd vártunk.... de sehol senki aztán kiderült, hogy eleve 8 után álltak neki és lentről felfelé haladtak így ide csak 10 körül értek.:P
Egy óra alatt készen is voltak mind a négy radiátorral.
11-re ért haza Peti  az Ortopédiáról, egy kis adminisztráció után mentünk is  vásárolni, hazaérve neki álltunk a vacsit megcsinálni, majd én rendbe tettem Höri ketrecét és most itt vagyok egy kicsit. =)
Legyen szép estétek itt egész nap be van borulva és esik.

2 megjegyzés:

Éva írta...

Látod féltél a szerelők zajos munkájától és milyen hamar végeztek.Ez panelprogram mert akkor még az ablakotokat is fogják csinálni! Remélem fogfájásod megszünt. Legyen nyugodt az éjszakád!

Rékamanó írta...

Szia. igen ablakcsere is lesz, ugy 6-a körül.A fogam azért fájt, mert csikorgatom. szép estét /délutánt/ puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.