2012. május 21., hétfő

Sokan nem szeretik a Hétfőt, köztük vagyok én is na de ezzel együtt elkezdődött végre a felújítás itt minálunk :) lesz itt nagy zaj a következő 2 hónapban.És a FELFORDULÁSRÓL NE IS BESZÉLJEK.
És csak úgy kérdem mert dühít... ki nem tudja felfogni, hogy kb  éve nem megyek iwiw-e de folyton jönnek az űzik ráadásul olyan emberektől akiket nem is ismerek.grrr

Most megyek inkább  Hörizek egyet.Legyen szép estétek puszi

2 megjegyzés:

Éva írta...

Előre ne morogjál a felújítás zajára mert az zajjal jár sajnos. Tapasztalom sokszor . Ha idegeskedsz az nem használ neked. A közösségi oldalak már nekem is az agyamra mennek az üzeneteikkel ahogy írod sok esetben nem is ismerem . Hörizzél egy kicsit az megnyugtat biztos. Szép és nyugodt éjszakát kívánok !

Rékamanó írta...

Sziaa.
az felújítás úgy nem zavar itt az ideje , én Bonni miatt aggódom.:(( fél mindentől és a változás összezavarja őt.Szép napot Éva.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.