2012. július 13., péntek

Jó hétvégét.

tegnap este úgy éreztem fázni fogok éjjel de nem az volt a baj mert egyáltalán nem eset és még vihar sem volt, de hajnalok- hajnalán míg mielőtt az ébresztő rikácsolt volna, hogy : kelj már fel.:)) szóval arra ébredtem, hogy iszonyatosan begörcsölt a vádlim. 10-15 percre rá  már a tel is csörgött.4:30 kor. du. meg a nyakam kezdet el fájni(görcsösen).Ez lenne az én Péntek 13-m.
.... és ne is említsem, hogy milyen emberek élnek itt a környezetemben fújj...:((  tegnap du. sétáltattam Bonnit és egy nő a gyerekével épp ott volt és egy óvatlan pillanatban a gyerek felvet egy vas csövet és a kutya felé dobta hát  ott lettem majdnem rosszul :'(
 ezt azért írtam le mert felháborító...hogy ilyen létezik !!

2 megjegyzés:

Éva írta...

Egészen biztos hogy ezt a hűvös időt érezted ami most jött.Remélem szép lett a felújitott lakásotok. Az hogy milyen emberek léteznek azt sajnos mindenütt lehet tapasztalni!:-(
Vigyázzál magadra szép hétvégét!Puszillak!

Rékamanó írta...

:),köszönöm a hétvégém úgy ahogy jó volt csak hideg lett és én nagyon fázom tegnap este meg rohamok is kísérték.szép hetet Éva.puszi. :))

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.