2012. október 5., péntek

Na kitakarítottam már kora reggel :) és, hogy örüljek is valaminek  kezd fájni a torkom.:((  egyszerűen remek.  Gyorsan mézzel és coldrexel kikúrálom magam 2-3 nap alatt. legyen szép hv -tek puszi

2012. október 3., szerda

Rég nem írtam igaz, de most dióhéjban elmondom.  Én sem vagyok mostanában valami jó formában 1x itt fáj aztán meg ott és a rohamokról ne is beszéljek.Peti 2 hete kapott gipszet a lábára és ezzel elindult egy műtéti folyamat ami 1 évig fog tartani.

2012. szeptember 14., péntek

Nagyon szép hétvégét nektek,itt erre felé már egy félnapja esik és borus az idő. Nem szeretem fázom.:-(

2012. szeptember 12., szerda

Szeptemberi húsvét! :-)

Szép délutànt. Ma csak egész kicsit Fàj a csípőm :-( de h, ez ne legyen elég,  ma az Auchanba elkezdtem süllyedni és ez utàn màr  azon kaptam magam, hogy mozog a talaj. Ami nem jelent jót.:-(  este könnyű lesz a vacsi, az az inkàbb úgy mondom hamar  meglehet vele lenni.:-) addig is pihi van. Nagyon szép délutànt/ kellemes estét nektek.

2012. szeptember 9., vasárnap

Ez nem az én napom,fàj mindenem. =( alig birok mozogni. Fàj... :'(

2012. szeptember 4., kedd

Nem értem én ezt.... ez a blogom szét eset, a receptes blogomban meg nem működig a rendszeres olvasói izé.. miért?
Egyenlőre a 3-4 blogommal semmi baj eddig még.

2012. augusztus 30., csütörtök

El jött agusztus  vége is elég hamar csak ugy repülnek az évek, hònapok. És nèzzük csak, egy-két nap és suli de.... Nem nekem.:-P csinàltam egy két szőnyeget amiket meglehet venni, több info az erre kialakitatt blogomban.www.rekamanokreativblogja.blogspot.com puszi

2012. augusztus 25., szombat

Jó reggelt. Eljött megint egy forró nap amít valahogy àtkell vészelni.:-( és hogy ez még hogy ne legyen elég, fàj a vàllam, és a csìpőm. Mozdulni alig birok.:-(:-(

2012. augusztus 18., szombat

Màr megint egy szombat, egy ujjab hétvége.  Na de ma nem unatkoztam front van és ugye volt egy- két rohamom is dolgozni akkartam volna  ebben a 2-3 napban; hogy még egy szönnyegel kész legyek de.... Nem jött össze.Hogy elvonjam a figyelmem jàtszottam és Képes voltam minden egyes alkalommal megdönteni a sajàt rekordom. :-P   Legyen szép a hv.  =) puszi

2012. augusztus 16., csütörtök

Tegnap előtt arra ébredtem, hogy Bonka rosszul van és, hogy kirohant a szobából.:( Azonnal keltem ki az ágyból és mentem utána láttam, hogy próbált volna hányni de... na nem is gondolkodtam adtam neki háztartási kekszet és  mondtam neki, hogy ma csak is ezt fog kapni egészen nap enni. addig míg a hányinger nem múlik..Ránéztem az órára, és mivel már annyi volt az idő tettem fel kv majd nekiálltam elmosogatni mire végeztem kelthettem fel Peti-t is. és . Majd  még az nap du. megérkezett a front és én ezt megéreztem volt egy-néhány kisebb rohamom. De ezzel itt még nincs vége meg is fáztam.:((rettenetesen fájt a vesém. ahogy ez jelentkezett gyorsan ágyba parancsoltam magam, forró tea kíséretével. Persze aki ismer tudja, hogy nem igazán tudtam megállni, hogy ne dolgozzak kész is lettem 3 szőnyeggel.:)

2012. július 23., hétfő

Egy pàr hete vadàszok egy bízonyos nővényt az erkélyemre. Ès ma  felmentünk a t.térre és ott az egyik víràgüzletben megtalàltam de.... Ùgy voltam vele 420/ db nem azt veszük meg különben is a neten 150/db làttam. Szóval vettünk egy hozzà hasonlót  2.valamennyiért. Haza felé nézegettem, és olyan gyanus lett nekem mondtam is Petinek : te ez ugyan az! :-)  felérve megnéztem a neten és igazam volt. ugyan az csak hàt nem egy szirma van hanem több. Tanulsàg a víràgüzletben az ember sajât magàt csapja be.  ugyanazt a nővényt kétféleképpen àrulja.

Ui: Szép hetet kívànok mindenkinek.:-)

2012. július 20., péntek

már megint, egy hét..

Na igen megint Péntek. és olyan hamar elszaladt ez a hét  és mondhatnám de jó...itt a hétvége lehet pihenni kirándulni csavarogni, aha ja, mások most pihennek én most fogok dolgozni. jövőhetén meg szabi van. egy hétig na akkor majd  fogok csavarogni.=)
UI. kicsit bosszankodok a receptes blogom miatt:( már vagy  áá nem is tudom mióta nem  mutatja a rendszeres olvasóim csak valami számomra érthetetlen zagyvaságot ír ki..úgyhogy most ki is vettem onnan  mert úgy sem lehet így bejelentkezni..:((
Szép hétvégét és pihenjetek sokat.

2012. július 13., péntek

Jó hétvégét.

tegnap este úgy éreztem fázni fogok éjjel de nem az volt a baj mert egyáltalán nem eset és még vihar sem volt, de hajnalok- hajnalán míg mielőtt az ébresztő rikácsolt volna, hogy : kelj már fel.:)) szóval arra ébredtem, hogy iszonyatosan begörcsölt a vádlim. 10-15 percre rá  már a tel is csörgött.4:30 kor. du. meg a nyakam kezdet el fájni(görcsösen).Ez lenne az én Péntek 13-m.
.... és ne is említsem, hogy milyen emberek élnek itt a környezetemben fújj...:((  tegnap du. sétáltattam Bonnit és egy nő a gyerekével épp ott volt és egy óvatlan pillanatban a gyerek felvet egy vas csövet és a kutya felé dobta hát  ott lettem majdnem rosszul :'(
 ezt azért írtam le mert felháborító...hogy ilyen létezik !!

2012. július 12., csütörtök

Már ott tartunk, hogy bontják szét az állványt.kicsit hiányozni fog ez a ricsaj..:) Bonkánál tegnap volt a kozmetikus kis csini lett =)... és ugye egy néhány éve kiiktattuk a csöngött mert rohamot kaptam tőle erre tegnap előtt a kapu telefont is lecserélték és olyan hangja van, hogy juj. :((

2012. július 7., szombat

Most épp 33 fok van itt bent. Szombet van és a hâzat ma is csinositjàk igaz nincs zaj de akkor is na jò lenne valamerre elmeni csavarogni  csak hàt Boncàt nem igazàn hagynâm egyedül. Fàradt vagyok de mitöl nem tudom talàn a meleg. Na ez van jo hétvégét nektek. Puszi!:-)

2012. július 3., kedd

Egész jó tempóban haladna remélem hamarosan készen lesznek, igaz ilyen hőségben nincs nagy kedvem kimenni de azért mégis. :)))

2012. június 13., szerda

Igen jò rég írtam, de   öszinte legyek ha gép elé is ülök nem azért teszem, hogy nekiàlljak blogolni hanem, hogy megnézzem a dolgaim. Aztán bekapcsolom a zenét majd próbálom  boncàt nyugtatni mert hàt nan kicsi a zaj.  Na de amilyen tembòban dolgoznak :-)  hamar kész lesz és akor teszek is fel recit meg itt leszek. Puszi mindenkinek.
Ui:  jo éjt.

2012. június 7., csütörtök

Tegnap kicserélték az ablakot mind. Rekord idő allatt kiszedték, de csiga lasusàggal tették az ujat a helyére. Holnap meg szedhetek mindent be az erkélyről,mert  pàrnap és àlvànyoznak. :-)

2012. május 31., csütörtök

délután nem tudom miért, de  úgy éreztem nem éreztem jól magam ez egy olyan érzés volt mit már rég nem éreztem a nyakam  fájt ilyen görcsösen. :((

 Nem hiába !!úgy tűnik megint be van gyulladva a pajzsmirigyem.Lázat még nem mértem :( tudom nagy hiba  majd reggel akkor úgy is kell.
 Nagyon szép estét mindenkinek. :))

Mindenkinek szép délutánt, megkellmondjam én nagyon fàzom.:-(  Pedíg  nincsen ma hideg. Épp kint vagyunk ,Boncàval erkélyen itt most jó.

Szép jó reggelt. Màr nincs is egy hét és jönnek itt is kiszedik az ablakot,hogy egy jobb kerüljön helyére.:-)

2012. május 30., szerda

Jó északàt,és szép estèt.:-) Valoszínű , hogy én a film közben el is alszom.szokàs szerint.;-)

2012. május 29., kedd

Olyan ronda idő volt ezen a hétvégén.:-( semmihez nem volt kedvem csak aludtam,és igazàbol nem is voltam jól.Szép hetet, kívànok nektek.

2012. május 27., vasárnap

Jó reggelt, most ébredtem fel és kávézom.;-) 
Kér valaki?

2012. május 23., szerda

Hajnalok hajnalán ébredtem arra, hogy iszonyatosan fáj a fogam :( utána már csak forgolódtam nem bírtam és persze már járt az agyam minden fél e marhaságon.Aztán a telefon is ébresztőt mondott hát gondoltam legyen.... kimentem és hajnal 4:30 kor csináltam kávét Höri ott üldögélt a forgója mellet és épp mosakodott :) és nézet, hogy ilyen korán mit keresek én fent. Aztán ivott egy keveset és bement az odújába.:))  ...  de a fogam még mindig fájt hát a reggeli gyógyszerem  mellé  egy demalgon is járt.majd fogtam a kávém és visszafeküdtem az ágyba, mikor bementem Bonni fel sem ébredt úgy horkolt.:)Kicsit lustiztam aztán felkeltem, és felébresztettem Bonnit, hogy menjünk le sétálni hűű nagyon nem volt kedve de úgy voltam vele hogy ma jönnek a szerelők és akkor előtte egy jó kiadós sétát kell csinálni, mikor felérünk Peti is fent volt már, és itta a kávéját, aztán nekiálltunk felforgatni a lakást, hogy megkonyítsuk a szerelők dolgát. /mindent elpakoltunk az útból/ Majd vártunk.... de sehol senki aztán kiderült, hogy eleve 8 után álltak neki és lentről felfelé haladtak így ide csak 10 körül értek.:P
Egy óra alatt készen is voltak mind a négy radiátorral.
11-re ért haza Peti  az Ortopédiáról, egy kis adminisztráció után mentünk is  vásárolni, hazaérve neki álltunk a vacsit megcsinálni, majd én rendbe tettem Höri ketrecét és most itt vagyok egy kicsit. =)
Legyen szép estétek itt egész nap be van borulva és esik.

2012. május 21., hétfő

Sokan nem szeretik a Hétfőt, köztük vagyok én is na de ezzel együtt elkezdődött végre a felújítás itt minálunk :) lesz itt nagy zaj a következő 2 hónapban.És a FELFORDULÁSRÓL NE IS BESZÉLJEK.
És csak úgy kérdem mert dühít... ki nem tudja felfogni, hogy kb  éve nem megyek iwiw-e de folyton jönnek az űzik ráadásul olyan emberektől akiket nem is ismerek.grrr

Most megyek inkább  Hörizek egyet.Legyen szép estétek puszi

2012. május 15., kedd

Tegnap éjjel  volt úgy 3-4 rohamom egymás után, míg nem meguntam és ki jöttem a konyhába és beadtam a diazepámot, és  miután visszabotorkáltam a hálóba megint volt 2-3 roham amíg el nem tudtam aludni.
Persze mint minden ilyen esetnek ennek is volt előzménye: az előzmény: délután miután haza jöttünk a vásárlásból úgy megijesztet egy nem is tudom minek is mondjam na csak annyit, hogy  valaki és úgy dörömbölt az ajtón hogy, egy  roham is kialakult.:(( én már akkor tudtam, hogy itt nincs ennek vége lesz még. be is jött.

2012. május 8., kedd


Nem is írtam pedig hát mindjárt itt van megint a hétvége.Megint egy olyan hétvégén vagyok túl olyan jó volt. Pénteken du bent voltunk Pesten  először csak ugy csavarogni de.. útközben eszünkbe jutott hoppá 4-e van és fizetni kell upc!Hát a csavargást felváltotta az, hogy   felkutassunk egy automatát és sietve betudjuk fizetni  egyik helyen 20 percet vártunk de sehol semmi 4 ablak volt de abból 2 ha üzemelt én már majdnem aludtam míg nem felálltunk és irány a  másik közelben levő upc.Ott is várni kellett  de a lényeg, hogy fizetve és így nincs korlátozva a net.
: center;"> Hazafelé a buszon rájöttünk miért is nem volt az eszünkbe,  hát a hétvége miatt. =)Este meg lebeszéltük anyuékkal a szombati találkozót, hogy megyünk reggel a 7:52-es busszal és az egyik Biai megállóba ők felvesznek,  és irány a Bakony azon belül is Súr!!Nagyon szép helyeken járunk hallatunk át, sajnos képeket nem nagyon tudtam csinálni :(egy  linket  képekkel beszúrok nézzétek meg szép. Mikor hazaértünk én  levittem bonnit és utána lefeküdtem aludni. Aludtam vagy 1 órát de már vacsi után félórával szintén aludtam. másnap 11 kor indultunk Pestre  felmentünk a várba  
és utána átmentünk a Szécsényi hídon amit merek állítani, hogy az a legstabilabb mind közül. Nem volt kényszerem arra, hogy azt mondjam nee tovább ennyi. én nem megyek tovább, és mondhatom azt, hogy azért nem mert nem éreztem semmilyen csavarmozgást ha elment egy autó mellettem. Mint a másik hídnál.Jó hétvége volt.De mégis hiányzott valami.

2012. május 2., szerda

Hosszú hétvége az az Május 1=)

Szombat  reggel korán ébredtem fel, Petit még hagytam hagy pihenjen és amíg ő/ők aludt/ aludtak, gyorsan rendet tettem és elmosogattam egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Bon ott ül a konyhánál és várja a reggelit. =)miután megreggelizik  levittem sétálni és mire feljöttünk már Peti is fent volt. Vittem neki kávét és utána kimentem Bonnival erkélyre nem sokkal utána  átmentünk az Auchanba.Délután  csak úgy elmentünk sétálni  és hát kikötöttünk a  focibáján az az mellette a parkban. =) Szeretek ott lenni. Na végül is megnéztük a mecset :P ott lett is egy kis színem, késő délután meg felmentünk a Út-hegyre és most kivételesen Bonn is jött velünk.A kis hülye élvezte a nagy sétát de a kilátást még inkább. Majd másnap  mentünk vonattal Velence-fürdőre onnan meg át sétáltunk Gárdonyba. PERSZE  gondolhatjátok sok kalandban volt részünk végig a partmentén. =) Képeket is készítettem/ tűnk/ Na de mire oda értünk a célállomásra rendesen el fáradtam mit másnap jelzet a lábam és azóta is be van dagadva :( Végül haza felé a vonaton is készítettem néhány képet. Másnap azaz Hétfőn meg megtudtuk, hogy Veráék is ott voltak  Gárdonyban  na  Az idegesítő az volt  ebben az, hogy épp akkor mikor mi.. Egy kicsit elkerültük egymást  Na majd  legközelebb! =)
hétfőn  jöttem rá, hogy leégni nem egy kellemes dolog:( olyan vörös vagyok, mint egy... nem is tudom valami pedig nem is napoztam úgy direktbe csak sétáltam.
Délután megfőztem másnapra,így másnap  egész nap csak tévét néztem(tűnk), és höriztem meg Bonniztam a kis asszonyt meg is fürdettem.:) éss koncerten is voltam.:$ Nem sokára képeket is csatolom... de még a gépen vannak. Ma  miután Peti elindult dolgozóba  én rendet tettem felmostam és úgy fél 10 után kizártam a fület meleget a lakásból utána kicsit  höriztem olyan kis édes volt:))  adtam neki  kaját  vagyis még egy kevéske fincsi csemegét is mellé meg friss vizet neki és Bonninak is  nagyon meleg van hamar langyos lesz a víz, és az nem jó. délután meg lehet, hogy megyek Verához de ez még nem biztos. Egyenlőre azt tudom, hogy meleg van de nagyon.Legyen szép a délutánotok, puszi

2012. április 27., péntek

délután kizártam magam a lakásból.:(( ugye milyen ügyi vagyok??

Ezt le kell írnom! Tegnap, végre elültettem a virágokat és ki is tettük őket, majd megfűztem Petit, hogy jöjjön le velünk sétálni jobban mondva Bonni. Összekaptuk magunkat és elindultunk kifelé.....és ahogy be csukódott az ajtó kérdeztük egymástól ! kulcs!!!!Hát a kulcs a lakásban...  még az volt a szerencse mondhatom így, hogy a szomszéd épp akkor ért haza. így feltudtuk hívni a tűzoltóságot mer ügyesek voltunk és a telefon is az ajtón belül maradt,. Én lementem Bonnival, Peti addig intéskezdet,idegességemben már nevettem de bosszankodtam, hogy hogy lehet ugyan azt 2x is elkövetni..messziről hallani lehetett a szirénát, elég hamar meg is érkeztek az első autó aztán tanácskoztak, hogy is merre majd  jött még egy autó és utána még egy.hosszú-hosszú idő eltelt míg megoldást találtak, és  visszakaptam a kulcsom végre haza mehettem.=)  itt a jó idő, és most megint egy hosszú hétvége jön.  Kiránduljatok sokat legyetek a szabadban. Legyen szép a hétvégétek, puszi.Én igyekszem nem kizárni magam megint:)))) ,






2012. április 26., csütörtök

 jól voltam azt mégsem.  Semmim nem fájt de pár napja igaz fel sem tűnt csak tegnap este eset le, hogy  gond van.:( De kezdem inkább az elején: szóval úgy nem  volt baj igaz egyik nap beállt a csípőm alig bírtam megmozdulni, majd Bon mindig itt volt a lábam mellett.Viszont tegnap este még meg is jegyeztem milyen édi, ahogy  itt alszik, erre  nem sokkal később volt 3 rohamom is.Vettem be egy nyugtatott de.... utána volt még vagy 4 rohamom igaz ezek most nem voltak valami nagyok de voltak.Majd rájöttem 1-2 nap és itt a nyár. És ha már nyár  most  kezdődik a nagy felfordulás, és ha már felfordulás lesz,kapok az alkalmon mindent mit már  közel 4-6 éve nem is használok  csak van kidobok.Így azt hiszem  a lakás 2o % kilehet dobni. úgyhogy megyek is.  =)

2012. április 13., péntek

Ideges vagyok!

Így is napról-napra egyre feszültebb vagyok már nem csak éjjel csikorgatom a fogam hanem már nappal is majdnem minden este kéne vennem be nyugtatott de az sem lenne jó így csak gyógyszer pazarlás lenne. De ma kaptam egy nem jó hírt.Hát gondolhatjátok tele vagyok feszültséggel, hogy miért én tudok meg mindent utoljára. És igaz, hogy úgy volt szombaton megyek Velencére de.. ez abban a pillanatban megváltozott ahogy meghallottam: Vera kórházban van. :(Még ma du. mentem volna azonnal de Verával lebeszéltük a holnapot. Így reggel de nem korán, megyek is be hozzá,jó éjt mindenkinek.

2012. április 10., kedd

Húsvét


Csütörtök reggel, na jó nem is volt már olyan korán, mikor levittem a bonit sétálni úgy 8:30 és egyben Petit is lekísértük. Bon úgy döntött, hogy ő meg akarja lent várni míg haza jön:) nem igazán örültem neki mert ma nem az szerepelt a terveim között, hogy mindössze 4 órácskát legyek lent. Inkább rendbe tenném a kisszobát mert valami miatt ott mindig káosz uralkodik.:) Miután nagy nehezen meggyőztem Boncát, hogy hegye el nem lenne jó most megvárni Petit meg amúgy is hideg van fázom.:$ Mikor feljöttünk adtam a pocoknak (höri úrnak) enni és friss vizet aztán elmosogattam ami már.... na ezt hagyjuk aztán neki estem a kisszobát rendbe tenni. Közben beágyaztam végére hagytam a porszívózást és a felmosást és csak utána ültem le a géphez.Úgy 11 óra is elmúlt már addigra,kb 1 órát netteztem de épp elég is kímélnem kell a kezem :( már nem csak néha fáj, már megállás nélkül és a szememről ne is beszéljek. 13óra után lementünk sétálni és egyben Peti elé, majd megkávéztunk és elmentünk cukiba ami pár utcányira van.:)
Fagyiztam, és ettünk túrós sütit is, haza felé meg vettünk pogit mert ígértük Bonninak, hogy hozunk neki.És mivel nagyon lelkis a drága meg depis és ezt ki is mutatja elég sajátos módon, hogy valami nincs rendben PL: ha átrendezem a bútorokat ő ezt lereagálja, lelkis lesz( be...p.), amióta ezt észre vettük próbálunk mindent úgy alakítani, hogy ne bántódjon meg. Szóval mikor haza értünk a cukiból megkapta a pogácsát. Aztán én kítakarítottam a hörit de ezuttal nem zártuk el a Bonnit. Elég jól ment. :) Jutalmul kapott egy kekszet, aztán kicsit gépeztem úgy fél órát ,majd átmentünk a boltba és már kezdődött is a jó barátok. Péntek reggel 6:30 kor arra ébredtem fel, hogy Bonca öklendezve próbál hányni kiugrottam az ágyból, de csak savat hányt ezért úgy döntöttem, hogy aznap nem kap enni, esetleg este felé néhány háztartási kekszet. Délelőtt gyorsan ki takarítottam, egyrészt azért mert Szombaton nem voltunk itthon Veráékhoz mentünk ebédre, úgyhogy pikk-pakk kész is lettem , azután meg összeírtam, hogy mit kell majd venni húsvétra mert ugye nem leszünk itthon és utána már minden zárvas lesz.Szombaton úgy ahogy nem keltem korán, 3 órával indulás előtt, így volt idő, megsétáltatni Bonit ,és adni neki reggelit meg egy kicsit összepakolni (elmosogatni) aztán indultunk is a buszhoz. Mikor oda értünk a két gyerek bent a szobában játszott, Vera meg a nagy pocijával kin a konyhában serénykedett az ebéd körül.:) Most, hogy Anna nyűgös volt-e, vagy csak fáradt nem tudom, de hisztizett nem tetszett neki semmi sem.idézem Azt mondta nem lehetsz Ádi barátja mert
ő csak az én barátom lehet és csak velem játszat, veled Nem.. Azután nem sokkal anyu is megérkezett, megterítettünk és leültünk az asztalhoz, és a két gyerek hülyéskedett én párszor szóltam nekik, hogy ezt nem kéne mert. Hát nem be következet az esés:(( Szerencsére nem lett baj de Vera szétültette őket, ami nem tetszett Annának de ha egyszer nem tud viselkedni. Na de ebéd után olyan büszkén hozta az asztalhoz a kókusz golyót amit ő készített:)) utána elment mesét nézni a Peti meg Ádi játszottak a torpedóval,Vera meg én beszélgetünk aztán Janival jöttünk haza. Át ugrottunk még az Auchanba egy pár lemaradt dologért. :$ Vasárnap: Főztünk és sütöttünk közben festetünk is néhány tojást, majd megnéztünk egy filmet. Aztán miután kész volt minden elmentünk sétálni.
Majd... lassan de biztosan eljött a Hétfő! Nem keltünk túl későn, de korán sem. Kialudtam magam vagy nem? Ezt azért mondom mert egész nap olyan plötty voltam semmi sem volt jó .. talán azért mert Bon velem ellentétesen nem aludt valami jól:( és ez kicsit bosszantott Peti mondta menjünk sétálni:)) hátha utána jobb lesz kicsit. hideg volt! Egész délután csak tévéztünk, én majdnem el is aludtam.. Ma reggel meg Peti elment dolgozni, én meg lementem Bonnival sétálni tettünk egy jó nagy kört, hideg volt de ő nem nagyon akart feljönni, így azt mondhatom már-már kicsit odafagytam a járdához míg kérleltem, hogy menjünk fel. Remélem nektek jól telt a hosszú hétvége,.:))

UI: képek is készültek, majd pótolom.
Pótoltam is. :P

2012. április 2., hétfő

Ha már húsvét... !

=), Itt vagyok! éss Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek ki erre jár. =) Hétvégére el készült a homokkő és oda is adtam Pocoknak. Csak néhány kaparászást látni rajta. Tegnap este mikor szét szedtem a ketrecet, hogy ki takarítottam őt minden áron ki akart mászni a ketrecből gondoltam hát a felteszem a rácsos részt de az sem állította meg őt abban amit a fejébe vett. Végül a tetőt is rátettem arra is fel akart volna kapaszkodni de mindig leeset. Miután jól kiszorakozta magát visszapakoltam mindent neki.Körbe járt mindent, hogy minden a hején van-e és bement a kuckójába aludni. =) Aztán 21: óra után felkelt és neki állt edzeni.Bonni meg ki volt akadva mint mindig, hogy nem kaphatja meg a Hörrit játszani. Egyszóval így telik minden estém, mondjuk jóbb mint ha arra figyelnék mi hol fáj. nem de?
és mivel nem soká itt a húsvét is tettem fel néhány húsvéti receptet. =)
Délután meg fent voltam az orvosiba időpontot kérni az ortopédiára persze most kivételesen nem nekem de nekem is kéne. Szerintem! Szép estét mindenkinek.

2012. március 30., péntek

Álmos vagyok de nem tudnék aludni....

Mostanában nem történik velem semmi jó,nagyon rossz egy éjjelem volt, először nem tudtam elaludni csak forgolódtam :( aztán meg jöttek a rohamok nem is 1 de nem is 3 sokkal több. :(( Reggel teljesen koma voltam,Őőő még egy kicsit most is, annyira megviselt és ráadásul a hasam is fáj. :( De hogy valami jót is írjak, hamarosan kész lesz a homokkő a hörinek és végre Péntek van..Nagyon szép hétvégét kívánok nektek.

2012. március 26., hétfő

Pocok..



Olyan hamar eljött a hétfő fújjj. Nem szeretem igaz,egész hétvégén alig voltam itthon, csavarogtam :( Tegnap elkészítettem első homokkövet a Hörinek még szárad de kíváncsi leszek. Holnap meg nem leszek itthon akadt egy kis elintézni valóm Pesten.Csináltam már egy pár szőnyeget. de... azt kell mondjam :P nem az igazi és hát nem az én hibámből mert ha annak idején így készitettem volna a munkáim lese vizsgázhattam volna.és mivel rongyot sehol nem találok vagy csak épp, hogy marad a gyapjú Így hát....
még mindig keresek, most anyagok után kutatok a szövéshez, de azt hiszem ha nem lesz más maradok a gyapjúfonálnál..

2012. március 23., péntek

Tegnap este/délután mint mindig höriztem:) miután kitakarítottam hagytam, hogy magához térjen, és utána áttettem a forgójába amivel körbe járhatja a lakást. Ez úttal a hálót vette célba. Ott még soha nem járt, így csak ült és nézelődött. Aztán kivittem és az asztalomon tekert tovább a futópadon. És nézelődött.=) Bonn neg nem értette, hogy most mi is van a ketrecben senki és az asztal felől jön a zaj. De akor is csak a ketrecet nézte, majd mikor elszakadt nála minden és már minden baja volt Pocok Höri úrat be engedtem a helyére, adtam neki enni és minden finom falatott és ketrecet is vissza tetem a helyére . Bonni utána még egy párszor megkísérelte, hogy ő biztos el éri de.... nem sikerült.így bánatosan mert rá lett szólva, hogy hagyja békén lefeküdt a foteljában de csak nem vette le a szemét a Höri ketrecről.=) Szép délutánt és hétvégét nektek. puszi.=)
Hát kb: minden estém így zajlik.

2012. március 21., szerda

Szép reggelt! Napok/ hetek óta nem érzem jól magam, és úgy 2 napja egyfolytában remeg a kezem is. Az eredmény.....
Éjjel nem igazán voltam valami jól több mint 5 rohamom volt de... Diazepam-ra nem volt szükség csak egy Seduxen-t vettem be. Kicsit fáradtnak is érzem magam de pörgök mint a gép minden fél e kavarog a fejemben. A héten megint rohangálnom kell mindenhová és hát attól, hogy kicsit plötty vagyok nem áll meg az élet, úgyhogy most megyek és nekiállok takarítani utána meg vár a munka. puszi nektek.

2012. március 14., szerda

szép hétvégét.=)


Azt hiszem eljött a hosszú hétvége, és úgy tűnik nem is lesz semmi dolgom így ha jó lesz az idő. Remélem!
Szóval akkor nem sokat leszek itthon. =) és ha mégis ..... nem igen szeretnék gép előtt ücsörögni inkább Hörivel játszom és bonnival na persze nem egyszerre. Bon nem igazán szereti a hörit és a kicsi fél is tőle.:(
Mindenkinek szép hosszú hétvégét, és jó pihenést kívánok.

2012. március 12., hétfő


Hát azt kell mondjam semmi sem jött össze abból amit elterveztem a hétvégére.Fújt a szél és így amikor sütőt is a nap még akor is hideg volt.
Megvettem a virágokat miket, majd ki is fogok ültetni az erkélyre.A felfelbujtás után,addig meg itt bent a lakásban van ideje szépen fejlődni és megerősödni.Most jelenleg szépen süt a nap de még nincs vége a napnak.Nagyon szép délutánt mindenkinek.

2012. március 9., péntek

süt a nap, és itt a hétvége!

Végre Péntek van és itt a tavasz vagyis remélem, hogy most már nem jönnek vissza a mínuszok. A héten elkezdtem rendet tenni az erkélyen és már most elültetném a még meg nem vett virágaim a balkonládákba. De valahol tudom még korai lenne, meg hát felújítás is lesz itt a ltp. Így még várnom kell vele ha csak..... addig nem tartom őket a nappaliban. Hmm? na... majd kiötlöm de mivel úgy érzem, hogy nem érzem jól magam így hétvégén beköltözöm a nappaliba és én fogom uralni a tv. pusz-pusz nektek és szép hétvégét ha jó lesz az idő menjetek kirándulni ne hagyjátok,hogy a számítógép uralja az életeteket. =)
Szép hétvégét! =)

2012. március 6., kedd

Tegnap este, mint minden estém hörímmel töltőm de most sikerült olyan képet készíteni, hogy a kezemben figyeli a nagy világot..Éjjel volt egy pár rohamom,így ma nem mentem Pestre és a karom is fáj de azért itt vagyok és gépelek, és receptet is írtam.:$ Délután ha minden igaz nem leszek itthon, jó idő van és ezt kihasználom elmegyek kicsit csavarogni de csak is itt a környéken, hogy ha gáz lenne hamar itthon tudjak lenni.
;$ Így most megyek is puszi

2012. március 5., hétfő

A múlt hét vége felé nézem az E-mailjeim és már egy ideje feltűnt, hogy egy bizonyos közösségi oldalról jönnek értesítő levelek.Hát gondoltam egye fene most már bele nézek mi is az...Egyszer regisztráltam de egyszer se léptem be még egyetlen ismim sincs ott de 3-4 klubnak tagja vagyok! gyanús és érdekes...
A hétvége nagyon hamar eltelt:( és vasárnap a gyerek zsivajból azt következtettem, hogy kérem szépen itt a tavasz.:)) Ez a hetem meg ma derült ki, hogy zsúfolt lesz. Legyen szép tavaszi hetetek. pusz-pusz majd jövök

2012. március 2., péntek

Nagyon szép hétvégét mindenkinek, épp most láttam és meg is lepődtem de egy kő leeset a szívemről. 13 fok van oda kint végre! Remélem ez már így is marad.. puszi nektek és pihenjetek. Sajnos Anna-Jázmin beteg tegnap este tudtam meg:((

2012. február 28., kedd

Nem jóóó:((

Nem voltam az utóbbi hetekben valami jól :(( annyira nem, hogy már-már azon gondolkodtam, hogy ügyeletet is ki kell hívni. :( vagy rögtön a ......
Az egész napos fekvésben csak az volt a jó, hogy az enyém volt a tv :) Nem is tudom már,, hogy hány filmet néztem meg egymás után. Csak azok a fránya görcsök nem kellettek volna.Lassacskán már jobban vagyok de még nem az igazi. Most is csak be néztem rendet tenni az E-mailjeim közt meg ilyenek és megyek is. puszi

2012. február 17., péntek

Télen -tavaszi nagytakarítás.

Gondoltam,tavaszi nagy takarítást elkezdem tudjátok amikor 10 fokok voltak akor határoztuk el, hogy leparkettázzuk a nappalit,már évekkel ezelőtt beszéltünk róla csak úgy halkan jegyezném meg:ideje volt sőt... :$
Szóval amikor belefogtam a takarításba,még jó idő volt sütött a nap is. És egyszer csak hideg lett,majd elkezdett szakadni a hó és azóta nem is akar abbamaradni se a hideg sem a hó esés, viszont ennek ellenére amit elkezdtem azaz a tavaszi nagy takarítást a rósz idő miatt nem hanyagolhatom el ha már elkezdtem. NEM?Itt erre felénk most is szakad de a hétvégén sok a dolgom nincs megállás na majd utána vagy nem??! Ha tehettek maradjatok otthon a melegben. puszi.

2012. február 15., szerda

Nem tudom, ti hogy vagytok vele de én már rettenetesen unom a telet, havat, és főkép a hideget. Az orom is csak annyira dugom ki, hogy épp, hogy lemegyünk Bonival sétálni egy gyorsa "P" esetleg.... és már jövünk is fel.jÓ-jÓ próbáltam én egy kisebb sétára rávenni ő nagyságát de mind hiába naa... épp elérnénk a 3 lépcsőházat és már azon kapom magam hogy 3 lábon ugrál és kezd megállni azután meg leül és felemeli a kis lábat, hogy nincs tovább ő neki fázik a lábba.Ezt 1 x eljátszotta,és én azóta ezt már nem várom meg ahogy látom, hogy kezd ugrálni azonnal indulunk fel.És, felmelegítem langyos vízzel így ő már tudja, ahogy beérünk célba veszi a fürdőszobát és ott vár amíg és odaérek és engedek neki vizet. Aztán megy hörit nézni :)) na persze semmit sem lát mert ő kicsi ahhoz, hogy felérje a szekrény tetejét.Képeket is hozok majd de mivel nem nettezek mostanában olyan sokat így csak gyűlik a fényképezőgépen. :$ Itt most is szakad a hó örömömre ....... grrrrr:(( már nem kéne fázom... és nem csak ,hogy fázom de a csípőm és a gerincem is fáj tegnap délután még a nyakam is elkezdet fájni.:( Most megyek puszi nektek.

2012. február 13., hétfő

Nem is tudom, hol kezdjem amióta nem írtam sok minden történt. Átrendeztük a nappalit! kipakolunk mindent és leparkettáztunk úgy hogy sok időm nem volt ide ülni meg hát dolgoztam is. :)Amiket majd felteszek a blogomba is na persze ha már le lettek fényképezve.Na de ,a tegnapi napot végig görcsöltem nem bírtam enni se, hogy ma kicsit jobban vagyok így gondoltam hetek után megnézem ki is kereset ha kereset egyáltalán valaki.Meglepődve olvastam, hogy Ami- tol kaptam egy díjat és a receptes blogomba pedig Marisz lepet meg egy díjjal:)
És ,hogy átnézzem az e-mailjeim meg hogy írjak pár sort nektek. Élek még!Pedig épp tegnap voltam nagyon nem jól így úgy döntöttem pihenek jó sokat mert megijedtem rendesen ilyen görcsökkel utoljára 94-ben a műtétem előtt találkoztam Á de kit akarok átverni mindenki aki ismer tudja, hogy nem birok nyugton maradni és ha kupi van vagy épp csak nincs elpakolva nekem azt azonnal megcsinálnom.:)DIÉTÁM is komolyabban fogom venni csak a megengedett ételeket fogom venni.Nagyon megijedtem és még egy olyan műtétre nincs szükségem.A díjjakét majd elhozom és itt is köszi még 1x puszi mindenkinek most már le kéne szakadnom a gépről úgy érzem már kényelmetlen ülnöm :( megyek is kicsit lefekszem.Legyen szép napotok vagyis hetetek nem tudom mikor tudok majd írni mert a héten káosz uralkodik itthon és a hétvégén még nagyobb lesz mert még nem igazán vagyunk készen.puszi

2012. január 24., kedd



nem is meséltem, hogy a hétvégén elkezdtem játszani az uj nfs és hát verhetetlen vagyok =) jól tudok vezetni minden körülmények között. Legyen az vihar vagy épp lavina omlás.:P

Szép napot mindenkinek azt ma is kár volt bekapcsolni a gépet egyik oldal jön a másik után :) de szerencsére nincs kupi. Csak... dolgoznom kéne!Bon jól van:)) házsártos lett ez tény egy nap se telik el anélkül, hogy ne figyelné a hörit egész nap reggel amikor felkelek úgy 6:30 kor és ha bele számolom azokat az 5-5 perceket ugye.... szóval 7 körül ki is kóválygok a konyhába és elkészítem a kávét.Majd még pizsibe8:30kor adok reggelit bonninak aztán ráveszem magam és felöltözöm és Bonni mostanában nem sürget leköti minden figyelmét melvin. :() mindezzel már 9 re kész vagyis mindennel és irány dolgozni de... ha ide jövök azzal, hogy csak az Emailt nézem meg és megyek is.... hát :$ egyszer csak azt veszem észre, hogy az oldalak követik egymást egyszóval nagy akarat kell és megyek is. sziasztok.

2012. január 23., hétfő


hűűű de rég írtam ...:( de nem is kapcsoltam be a gépet mér egy ideje dolgoztam azaz most is kéne mert így nem haladok de titeket barátaim nem hanyagolhatlak el:)) (L) Így igyekszem többször írni és átnézni hozzátok.. puszillak titeket.
Ezt a szőnyeget ami nem is szőnyegnek készült így nem is az én csináltam Asztalterítő.. =))


na megyek is.

2012. január 16., hétfő

Egész hétvégén dolgoztam és tegnap este rájöttem, hogy nem jó a motívum így bonthatom vissza:(Ma pihenek kicsit kimerültem a sok most itt fordul, alulról felfelé vagyis hátulról nyit majd elöl.De, hogy örüljek a héten kezdhetem újból persze előbb vissza is kell bontanom.

2012. január 12., csütörtök

Hello mindenki szép estét igen rég írtam de gondolom elnézitek nekem, ha elmesélem, hogy egyedi gyapjú, és rongy szőnyegeket készítek. :)) Az mellet Bon és Melvin is sok időm leköti de itt vagyok.

2012. január 10., kedd

Nagyon szép napot nektek, itt reggel eset a hó. :) kicsit örültem neki de... már nem kéne a jó időt várom. Tulajdon kép ma nincs sok kedven semmihez de igen megint de muszáj lesz.Délután dolgom van. További szép napot. =)

2012. január 9., hétfő

Ma reggel úgy nézet ki, hogy nem fáj semmim de.... sajnos igen! :( A hétvégén Dolgoztam de megérte mert kész lettem így ma nincs munkám.Vagy igen?!
Na majd nem sokára kiderül de ma a fájdalmak elemére nincs a fejembe az, hogy 5 fordul alulról 5 cm.Kicsit jó itt semmit tenni a gép előtt.

2012. január 6., péntek

Sziasztok.
Szép napot kívánok mindenkinek, úgy jött ki a lépés, hogy ma nem dolgozom, technikai okok miatt délután meg ha minden igaz nem leszek itthon.
..és hát ma reggel volt egy picurka remegésem is de nem vészes.
De péntek van!

2012. január 5., csütörtök

:) újra vagyok.Nem tűntem el csak...

Rég írtam !
azért van mert Dec elején össze jöttek a dolgaim és hát úgy voltam vele, hogy a legtöbb olvasómmal már a fészen, és telefonon is tartom a kapcsolatot.
És hát attól, hogy én nem írtam a blogom mindig is néztem kivel mi történik.A gyógyszerhez már úgy ahogy hozzászokott a szervezetem de a fáradékonyság és így az aluszékonyság az megmaradt így mikor lenne egy kis időm ide ülni már nincs kedvem annyira elfáradok. Na de, hogy mi is történt velem ez idő alatt ?? Dióhéjban:a telefonom meghülyült :(( PL: Ha felvívsz azt írja: ismeretlen szám , pedig a listámon ott vagy.és utána megszakad. Ez hogy ?? vagy ha küldök sms-t Z nek akor azt írja: kézbesítés Sz-nek! szóval ???
...és akor nézek egy nagyot, hogy ez most mi... és ellenőrzöm.:) és az elküldött sms-nél már Z van.furcsa dolgok ezek.
Hát 3 éves lett Az én Annám:)) a meg nyitottam a 4-k blogom is :) és Anna Januártól már oviba jár nagy lány lett a kicsi szívem.. :) A telefonom egyre dilisebb nem tudom mi lesz ha... megadja magát :(
Azt hiszem akor ennyi.
.Na de most már megyek dolgozni!

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.