2015. július 4., szombat

Bonnie

Ma reggel manó keltet ,hogy ő màr éhes! Addig  jàrkàlt amig felèbredztett. Most reggeli utàn befekudt piheni vagy is husölni a pàrnàk köze. Mi  Szilàrddal most kv-zunk.

2015. július 3., péntek

Reggel

Indul a nap és màr 20. Fok van  !: igen a kv -n màr   túl vagyunk :-) Bonika még alszik .

2015. június 14., vasárnap

Ma olyan jót ping-pong-oztunk Szilàrddal, jókat nevettünk szinte síràsig

2014. szeptember 15., hétfő

Bosszantó...

Nem tudom miért de már honapok óta széteset a blogom, és ez kicsit zavar :(  nem tudom mi lenne a megoldás. ha valaki tud segitsen köszi.
 . Most ÉN ADDIG megyek és csinálok egy kis délutáni nasit ami most épp kókuszgolyó lesz. de ezzutal házi lekvárt is teszek bele 2 evőkanállal. AMIT,  Anyikám csinélt szilvából. :) Mire Szilárd felébred kész is leszek vele. IGEN meglepi lesz... NA puszi!!

2014. szeptember 4., csütörtök

Jó reggelt,  megyek reggelit késziteni. Ki éhes??

2014. szeptember 2., kedd

Sziasztok! Jó reggelt, egy jo kv így korán mindig jol jön.:) persze még ágyban vagyok, ma Ha nem esik eső elmegyünk Szilàrddal csavarogni. Mert tegnap itt vihar volt. Irok majd még szép napot nektek.

2014. augusztus 7., csütörtök

Az a helyzet ha nem mondtam volna,  elköltöztem és  sokan át is vertek. :(   most egy olyan helyen élek/ ünk/ Szilárddal ami  ugy mond  nem zajmentes néha ugy érzem  hogy egy játszótér közepén élnék. se pihenni nem lehet se bármitsem mert egésznapos ez a ricsaj.:( NE értsetek félre imádom a gyerekeket hisz ott van ANNA és A  szomszédom Erik, de ez már sok nekem.
  már-már megfájdul a fejem, az ablakom alatti folytonos ricsaj miatt.

2014. július 15., kedd

Az internet csodákra képes, közzel hozza a barátokat, és a szerelmeket még közelebb. megtaláljuk kit elvesztetünk rég és szívünk szeret!
 üdv: Réka  és Szilárd

2013. február 15., péntek

Tegnap du. kaptam egy üzit Cillitöl, hogy  ráérek-e és ha igen menjünk sétálni.Írtam is vissza , hogy már ott is vagyok. Ahogy leértem, már kaptam is  Cili kis fiától /Erik/ egy hatalmas ölelést. :) majd kérdően rám nézet, hogy hol a kutya.
igen igen hát Bonni majd ha  jobb lesz az idő.Feleltem neki. Elindultunk tehát!!  De ez a séta nem olyan nagy séta volt mint múltkor viszont ez így volt most jó Erik sétált és persze minden érdekes amit meglátott vagy épp mi nem vetünk észre.Akkor meg kellett àlni és közelebröl is   szemügyre venni pl: a sok autó:)) Mikor haza értünk, Erik kérdően rám nézet és nyújtotta mindkét kezét,hogy vegyem fel. Felvettem és kérdeztem is tőle  jössz velem fel?! Erre rámnézet nevette :-) és meölelt majd, huncutul mosolygott rám. Cili csak annyit mondott jól van kicsi fiam este 7 re legyél itthon akor van vacsi és a fürdés.:) Majd beszéltünk még erről arról, aztán átvette Cili tőlem Erikket és búcsúztunk volna.  de.. Erik belemászott az ölembe ahogy leguggoltam hozzá.pusziért.:) Igen olyan mesze lakunk egymástól;) nem lát minden nap de mégsem akart elengedni.
szép du-n volt, szép hétvégét !

2013. január 25., péntek

Mindig történik erre mi felénk valami. :(  az lenne a jó ha figyelnénk egymàsra és a közvetlen közelünkben élökre...

2013. január 7., hétfő

du. volt egy kis dolgom, meg vásàrolni is kellett de csak egy két dolgot aha.. persze ahogy azt elképzeltem, ja. Egész addig így volt ,míg a boltban ez is kell meg az is elfogyott.:) Szòval ez van. Mikor haza érve, gondoltam leviszem Bonit egy gyors sétàra na igen....:-$  a fszt összefutottam a szomszédommal,( Cili ) így együtt mentűnk sétàlni. Egy kisebb kört ahogy ő mondta .Mentünk àm itt kérem keresztbe jobbra- meg fel balra egyszoval bejártuk budaörs negyed területét:) hazaérve Erik már aludt Bon meg márahogy ut közben elnéztem csukott szemmel haza talàlt volna bàrhonnan ;  mi meg kezdtunk fàzni, ìgy nem mentünk tovább. Meg hàt arra jutottunk hogy a kis körből lett egy jó séta.
jó éjt.o_O

Jó reggelt! a hétvégén nem voltam valami jól vagyis tegnap du. este.:(  Lemostam Bon szemét kamilával és rendbe tetten a tapijàt , majd ezutàn olyan boldog lett , hogy jàtszotünk kicsit. Utàna elmosogattam és kicsit rendett tettem majd a hörinak adtam enni és őt is kitakarítottam.

2013. január 4., péntek

Többen azt mondják, hogy ma meleg van.De én fàzom.:-(én màr tegnap éreztem, hogy valami lesz... volt is egy két remegésem.

2013. január 2., szerda

Dec 17 -e óta  nem voltam gépnél mert úgy döntöttem nem mert nem lehetett volna de ez most kellett ,  ne és kiderült, hogy Bon is beteg. :( műkönnyel megoldató a baj  de előtte kel néhány vizsgálat,hogy beállítsák   az adagolását. Nem mondom, hogy ez a pár nap idegileg nem készített ki meg hát nem is úgy alakultak a dolgok ahogy.... egyszóval  remélem nektek nagyom szép karácsonyotok volt és kívánom,hogy legyen jobb ez az év nektek mint az enyém volt tavaly.

2012. október 5., péntek

Na kitakarítottam már kora reggel :) és, hogy örüljek is valaminek  kezd fájni a torkom.:((  egyszerűen remek.  Gyorsan mézzel és coldrexel kikúrálom magam 2-3 nap alatt. legyen szép hv -tek puszi

2012. október 3., szerda

Rég nem írtam igaz, de most dióhéjban elmondom.  Én sem vagyok mostanában valami jó formában 1x itt fáj aztán meg ott és a rohamokról ne is beszéljek.Peti 2 hete kapott gipszet a lábára és ezzel elindult egy műtéti folyamat ami 1 évig fog tartani.

2012. szeptember 14., péntek

Nagyon szép hétvégét nektek,itt erre felé már egy félnapja esik és borus az idő. Nem szeretem fázom.:-(

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.