2008. december 21., vasárnap

Séta délután

Mentünk le én sétálni, Peti meg be ment Pestre,Egy nettes ismerősével találkozik :) én őt nem ismerem.Na én mentem Boncával sétálni és, egész jól ment minden amíg nem jött ki az egyik lépcsöházbol egy nő a kutyáival na jójó meg voltak kötve de ,egészen addig amíg ki nem jöttek a ház elé és, elengedte a kutyákat. Már akkor tudtam itt gond lesz, és figyeltem a kutyák reakcióját rövidre fogtam Bonni pórázát.De sajna a kutyák már kiszúrták a Bonnit és elindultak felénk.... Bonninak nem kelet több elkezdet acsarogni és a másik kutyák is.:(
végül nem lett nagy baj a csaj is vissza hívta a kutyáit és halkan megjegyezte azt hitem játszani fognak.Szerintem meg először engem kelet volna megkérdezni-e,hogy ellengetheti-e őket. Na végül elmentek a másik irányba én meg ott maradtam, de nem sokkal utána látok egy másik kutyát rohanni felénk.:( Bonca észrevette és kirongyolt, a kutya már acsarogva jött felénk és a gazdája nem is tudta vissza hívni első szóra. Elindultam haza és, közben megjegyeztem félhangosan ha nem tudja vissza hívni minek engedi el a kutyát. Az ilyen minek tart kutyát..... ;)
ÉN ISMEREM A KUTYÁM ÉS NEM IS ENGEDEM EL.!!!!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.