2011. június 3., péntek

Reggeli séta Boncával:))

Nem rég értünk fel Boncával a reggeli sétánkból. :)Várjunk csak.. inkább ott kezdeném, hogy a kisasszony nem is akart lemenni sétálni reggeli után kiment az erkélyre úgy kellett, hogy rá szóljak.
Séta van gyere!!
Elindultam a szokásos útvonalon amerre szoktunk menni de ma reggel tettünk egy kis kitérőt is.
Majd elindultunk haza felé találkoztunk egy cuki kiskutyával is volt nagy ismerkedés puszi-puszi meg egy kis bohóckodás és utána nem sokkal el is búcsúztunk és indultunk tovább.:))Egy kis szaladgálás után tényleg indultunk haza már a barkólónál voltunk épp mikor megláttam Molit:) és a gazdiját és úgy tűnt , hogy Moli egyáltalán nem akar még haza menni de a gazdija igen mert indulna dolgozni.Hát mondtam Bonninak: gyere kísérjük haza Molit.:))Volt nagy öröm/boldogság még ha kis időre is hiszen rég találkoztak már.:))Elköszöntünk és mi is jöttünk haza Bonca azonnal ment ki az erkélye hűsölni én meg kicsit összepakoltam és beindítottam egy mosást ami mostanra már végzet is úgyhogy megyek is teregetni. Legyen szép napotok és mivel Péntek van így jó hétvégét is kívánok nektek sok pihenéssel.

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.