2011. október 8., szombat

ősz.


Most nézem csak, már majdnem egy hete nem írtam semmit sem. :(Teljes káosz volt a héten itthon azt se tudtam mihez fogjak, jó ezt most úgy mondtam mint valami nagy katasztrófát.A hét elején kimostam az összes kabátot, mert ügye jön a rossz idő azaz már a csütörtökön jelezte, hogy megérkezett mára meg..., és én fázós vagyok Majd miután kimostam őket nekiálltam előkutatni a téli ágynemű garnitúrát és azt is rendbe tenni persze közben a napi szokásos dolgaim is megcsináltam.És még jó hogy a kabátokkal mostam ki először mert úgy 3 nap kellet míg megszáradtak teljesen. =)
Szóval nem unatkoztam a héten,és ma is úgy4:30 óta fent vagyok vagyok,úgyhogy miután P"elindult dolgozni, gyorsba kitakarítok és elindítottam egy mosást.Na de már lassacskán kész vagyok aztán lehet felteszek egy receptet a mama receptes könyvéből, vagy ledőlök pihenni esetleg mindkettő.Szép hétvégét kívánok nektek.

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.