2013. február 15., péntek

Tegnap du. kaptam egy üzit Cillitöl, hogy  ráérek-e és ha igen menjünk sétálni.Írtam is vissza , hogy már ott is vagyok. Ahogy leértem, már kaptam is  Cili kis fiától /Erik/ egy hatalmas ölelést. :) majd kérdően rám nézet, hogy hol a kutya.
igen igen hát Bonni majd ha  jobb lesz az idő.Feleltem neki. Elindultunk tehát!!  De ez a séta nem olyan nagy séta volt mint múltkor viszont ez így volt most jó Erik sétált és persze minden érdekes amit meglátott vagy épp mi nem vetünk észre.Akkor meg kellett àlni és közelebröl is   szemügyre venni pl: a sok autó:)) Mikor haza értünk, Erik kérdően rám nézet és nyújtotta mindkét kezét,hogy vegyem fel. Felvettem és kérdeztem is tőle  jössz velem fel?! Erre rámnézet nevette :-) és meölelt majd, huncutul mosolygott rám. Cili csak annyit mondott jól van kicsi fiam este 7 re legyél itthon akor van vacsi és a fürdés.:) Majd beszéltünk még erről arról, aztán átvette Cili tőlem Erikket és búcsúztunk volna.  de.. Erik belemászott az ölembe ahogy leguggoltam hozzá.pusziért.:) Igen olyan mesze lakunk egymástól;) nem lát minden nap de mégsem akart elengedni.
szép du-n volt, szép hétvégét !

2 megjegyzés:

Garffyka írta...

Szép napot neked :)
Remélem Bonnival azóta minden rendben.
Régen jártam feléd, igaz, egyéb "aktivitásom" is tetszhalott volt.

Garffyka írta...

Ennyire eltűntél?
Minden rendben?

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.