2009. február 20., péntek

Egy nap ami jól indult, vajon így is marad?

Ma arra ébredtem, hogy semmi nem bosszanthat fel ittunk egy kv-t és utána, lementem Boncával sétálni. :) Mentünk egy kört mert Bonca úgy akarta, hát jó gondoltam mért ne.... Aztán hamar véget, ért a séta mert fázott a tappancsa hát sietünk vissza....
Már a lépcső házban voltunk jöttünk, volna fel találkoztunk az egyik szomszéddal egy kedves idős hölgy mindig szoktunk beszélgetni, a kutyákról ha össze futunk:) Nem is olyan rég nála is volt egy kis kutya de,mindig mindent meg rágott és így elvitték mert nem bírták vele. A kis kutya mos az egyik rokonnál kapót helyet ahol szaladgálhat a kertben.. :)
Boncát meg mint midig most is meg csodálta,hogy mennyire szót fogad és ápolt mindig azt mondja nekem sok türelmem van hozzá neki nem lenne. :)
Elköszöntem és mentünk, tovább mire felértünk Peti már útra kész volt:) Ment az ügyeket, intézni és utána beugrik az egyik barátjához.. :)
Hát röviden ennyi...:)
Jön a hétvége tessék, vidámnak lenni lehet sokat kirándulni vagy ép bulit tartani.;)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.