2009. február 5., csütörtök

Na még jó...

Tegnap este valahogy úgy éreztem be kell állítanom a telefont, hogy ébresszen fel kb:7:00 kor :) hát jól tettem. :P
Reggel felkeltem főztem, fincsi kv-t és amíg lejött vissza feküdtem piheni. :) Mentem a kv-ért és felkeltettem Petit is :) a kv-éval. Már fent voltunk, és az egyik szomszéd elkezdet fúrni a Bonca nagyon meg volt rémülve, odabujt Peti mellé.:(
Peti nyugtatta, míg felöltöztem és gyorsan levittem, hogy ne is legyen fent ne hallja a fúrót :) lent mentem, egy nagy kört pedig Bonca már fel akart jönni de úgy gondoltan csak abba hagyják mire fel jövök.Hát nem Peti is fel kelt azt mondta, így még lustizni se lehet! Pedig ő szeret lustálkodni hisz oroszlán.. :)) Szóval ha nem húztam, volna fel órát akkor a fúró hangjára ébredtünk volna fel. Gondoltam is magamba, hogyha nem a telefon csörög akkor a szomszéd kelt, fel nagyon mérges lettem hát igen jó hogy felhúztam az órát. :P Így legalább nem fáj a fejem egész nap!!!:)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.