2009. május 20., szerda

tegnap kint voltam....

Szép napot mindenkinek :D
tegnap nem voltam gép-közelben mert egész nap nem voltunk itthon kint voltunk Bián én a Veránál babáztam:P
Peti meg a szüleimnél dolgozott csinálták a méhész helységet mert előkészülnek, a pergetésre és még kikel festeni. Szóval most sok a munka.....
Én meg babáztam!!
Elvittem Annának amit vetünk neki és ő meg jól megnézte jobbról balról, hogy mi is van rajta aztán meg nézte milyen hangot ad ki ha oda veri az asztalhoz. :D: és utána megmutatta milyen hisztit tud csinálni ha nincs a közelbe az anyja.
Na és persze éhes is volt meg fáradtak is.... miután Vera megetette rögtön elaludt és 12:30 tol egészem kőrubelül 1:15 -ig fel sem ébredt. Na és utána mit akit kicseréltek, és mondta a magáét ami körülbelül így hangzott :." eEEEö" eeeeeh és" heeeeeő hát nem édiii???
ESTE JÖTTÜNK HAZA!!!
Persze Veráék hoztak minket haza és engem kiraktak, mentek tovább csak én nem tudtam bejutni a lakásba és hívtam petit, és szegény haza jött és próbálta ő kinyitni de neki is 3x-ra sikerült. Így kicsit később már ketten mentünk, vissza az auchanba éppen hogy haza értünk a jóbarátokra:P:P

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.