2009. szeptember 12., szombat

én bajom,

Szép délutánt, mindenkinek hoztam teát...:))

Nem igazán vagyok jól, tegnap a buszozással nem igazán tettem jót a hasamnak... és most fáj de csak annyit hogy évekkel ezelőtt egy élet mentő műtétem volt. :S Az orvos azt mondta hogy ......... nem szabad hmm mért is vannak a szabályok ugye, lehessen mit megszegni..áááá Na mindegy ez az én bajom, remélem fincsi a tea én nem kóstoltam még...
pusziii:))
18:35
Most beszéltem,Anna anyukájával a kicsi már jobban van apró kiütései vannak,és kapott rá valami bla-blát, és a füle is picit be gyulladt de arra is kapott valami. Hétfőn kell vissza menni dr-hoz.. de épp amikor beszeltünk Anna már megint kipakolta a szekrényt...Ja és Annával is beszéltem, megmutattam neki, hogy már nálam van a kedvenc Lilly.baba albuma és annyira kis cuki volt a fülembe kacagott annyira tetszett neki... meg kell zabálni annyira szeretem... ...:)) .. Vera köszöni mindenkinek, az eddig leadott szavazatokat...és azt kéri, ha elsőre nem ment a szavazás ne adjátok fel....:))Anna meg egy nagy nevetést küld nektek, és azt hogy: Gyiiááá, jáhj:)) Hát nem édi??

8 megjegyzés:

Yasmine írta...

Jaj, de gyönyörűűű! Lassan kortyolgatom, ha még meleg. Hmmm, finom, nagyon. :-)
Jah, azok a szabályok... Vigyázz ám magadra!! Legyél óvatos! :-)

Yasmine írta...

Hogy van a kis Anna?? :-)

írta...

Szia:)Igen jobban oda figyelek mert,,, Köszi ari vagy:)A kicsi Anna már jobban van Hétfőn kell vissza menni vele a dr-hoz.

írta...

A Vera, köszöni a szavazatokat amiket te adtál.

Gizi írta...

Köszönöm a teát, most kortyolgatom éppen!! Te meg sem kóstoltad, akkor Yayminnel csak ketten teázunk? Örülök hogy jobban van, nagyon tündéri kis csajszi. Semmiképpen nem adtam fel elsőre, és nem is fogom, szorítok nekik hogy minél több szavazatot kapjanak!!

írta...

Szia Gizi:) Nektek hoztam a teát, és nagyon köszi nagyon szeretem ezt a kis csajt:)) és igen minél több szavazat annál közelebb kerülnek a nyereményhez.. szép estét neked..:)

Yasmine írta...

Nagyon szívesen! Édes kis baba :-))

írta...

Szia Yasmine.
Igen, az és köszi nagyom szép napot neked.....

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.