2009. szeptember 2., szerda

jó reggelt

Szép jó reggelt, várok mindenkit egy fincsi reggelire...és egy nagyon finom kv-ra...:))Remélem ízleni fog, és szép napot talán este még benézek...Mosnom kell ma és kicsit rendet rakni, párnapig csak feküdtem de ma már jobb kicsit így neki állok..

Hehe:Ma meg úgy keltem fel,hogy ordítani tudtam volna annyira fájt a gerincem, de már vettem be gyulladáscsökkentőt .)Na de nem baj minden napra jut valami,legalább nem unatkozom...
De takarítani akkor is kell, hiszen nem csinálja meg helyettem senki..meg nem is omolhatok össze nem én lennék..


"A szerénység az amikor hagyjuk,
hogy mások jöjjenek rá, milyen fontosak is vagyunk számukra." :))

8 megjegyzés:

tinacska írta...

remélem még jut nekem is,puszika

Yasmine írta...

Szia!
Itt vagyok ám, csak besűrűsödtem egy kicsit. Mindegyik gyermekem iskolát kezd, a kicsilány kis elsős lett, a nagyfiam a kisgimit kezdi. Azt se tudom, hova fussak. De ebből a fenséges reggeliből azért belakmároznék, isteni lehet.
Elvinném azt a gyönyörű fotót a szép napot felirattal, ha megengeded. Én a gasztrobloggerek között forgolódok jobbára, a barátaim biztosan örülnének neki.
Mielőbbi jobbulást Neked, vigyázz Magadra!! :-))

írta...

Szia Tina!

Hát persze,hogy jut neked is nem késtél le semmit.
puszi neked:))

írta...

Szia Yasmine! :)

Látom itt voltál,és olvasom menyi felé kell most szaladgálnod hát kicsit gyere pihenj és reggeliz nálam...:) Hát persze,hogy ha szeretnéd vidd el.:))

Yasmine írta...

Oksi, köszönöm! :-)
Nem, nem vagyok pék, cukrász sem. :-)
Az eredeti végzettségem közlekedésmérnök. Nálam a gasztroblog és ami abban található, csak hobbi. :-))

írta...

Szia Yasmine!:)Ez elég érdekes többet is szeretnék tudni,és egy közlekedés mérnöknek mi a dolga???Na de valld be jó hobbid van.:))Remélem még jársz erre felém??

Yasmine írta...

Nem dolgoztam a valódi végzettségem szerint, vállalkozók vagyunk a férjemmel, szinte a kezdetek óta. Csak azért írtam le, mert többen kérdezték, hogy tanultam-e, amit a blogomon látnak. Hát nem, és csak érzékeltettem az óriási különbséget a gasztronómia és a között, amit valójában tanultam. :-)
Most megittam nálad egy fincsi kávét, bekaptam egy brióst, köszönöm szépen! De aztán futok dolgozni, ma is van mit csinálnom! :-)
Szép napot, puszillak! :-))

írta...

Szia:))
Neked is szép napot Yasmine...
Puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.