2012. január 24., keddnem is meséltem, hogy a hétvégén elkezdtem játszani az uj nfs és hát verhetetlen vagyok =) jól tudok vezetni minden körülmények között. Legyen az vihar vagy épp lavina omlás.:P

Szép napot mindenkinek azt ma is kár volt bekapcsolni a gépet egyik oldal jön a másik után :) de szerencsére nincs kupi. Csak... dolgoznom kéne!Bon jól van:)) házsártos lett ez tény egy nap se telik el anélkül, hogy ne figyelné a hörit egész nap reggel amikor felkelek úgy 6:30 kor és ha bele számolom azokat az 5-5 perceket ugye.... szóval 7 körül ki is kóválygok a konyhába és elkészítem a kávét.Majd még pizsibe8:30kor adok reggelit bonninak aztán ráveszem magam és felöltözöm és Bonni mostanában nem sürget leköti minden figyelmét melvin. :() mindezzel már 9 re kész vagyis mindennel és irány dolgozni de... ha ide jövök azzal, hogy csak az Emailt nézem meg és megyek is.... hát :$ egyszer csak azt veszem észre, hogy az oldalak követik egymást egyszóval nagy akarat kell és megyek is. sziasztok.

1 megjegyzés:

Ami írta...

Drága Réka! Hogy vagy? Remélem, jól telt a napod!
nézz be hozzám kérlek, ha lesz egy kis időd :)

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.