2012. február 13., hétfő

Nem is tudom, hol kezdjem amióta nem írtam sok minden történt. Átrendeztük a nappalit! kipakolunk mindent és leparkettáztunk úgy hogy sok időm nem volt ide ülni meg hát dolgoztam is. :)Amiket majd felteszek a blogomba is na persze ha már le lettek fényképezve.Na de ,a tegnapi napot végig görcsöltem nem bírtam enni se, hogy ma kicsit jobban vagyok így gondoltam hetek után megnézem ki is kereset ha kereset egyáltalán valaki.Meglepődve olvastam, hogy Ami- tol kaptam egy díjat és a receptes blogomba pedig Marisz lepet meg egy díjjal:)
És ,hogy átnézzem az e-mailjeim meg hogy írjak pár sort nektek. Élek még!Pedig épp tegnap voltam nagyon nem jól így úgy döntöttem pihenek jó sokat mert megijedtem rendesen ilyen görcsökkel utoljára 94-ben a műtétem előtt találkoztam Á de kit akarok átverni mindenki aki ismer tudja, hogy nem birok nyugton maradni és ha kupi van vagy épp csak nincs elpakolva nekem azt azonnal megcsinálnom.:)DIÉTÁM is komolyabban fogom venni csak a megengedett ételeket fogom venni.Nagyon megijedtem és még egy olyan műtétre nincs szükségem.A díjjakét majd elhozom és itt is köszi még 1x puszi mindenkinek most már le kéne szakadnom a gépről úgy érzem már kényelmetlen ülnöm :( megyek is kicsit lefekszem.Legyen szép napotok vagyis hetetek nem tudom mikor tudok majd írni mert a héten káosz uralkodik itthon és a hétvégén még nagyobb lesz mert még nem igazán vagyunk készen.puszi

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.