2012. április 2., hétfő

Ha már húsvét... !

=), Itt vagyok! éss Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek ki erre jár. =) Hétvégére el készült a homokkő és oda is adtam Pocoknak. Csak néhány kaparászást látni rajta. Tegnap este mikor szét szedtem a ketrecet, hogy ki takarítottam őt minden áron ki akart mászni a ketrecből gondoltam hát a felteszem a rácsos részt de az sem állította meg őt abban amit a fejébe vett. Végül a tetőt is rátettem arra is fel akart volna kapaszkodni de mindig leeset. Miután jól kiszorakozta magát visszapakoltam mindent neki.Körbe járt mindent, hogy minden a hején van-e és bement a kuckójába aludni. =) Aztán 21: óra után felkelt és neki állt edzeni.Bonni meg ki volt akadva mint mindig, hogy nem kaphatja meg a Hörrit játszani. Egyszóval így telik minden estém, mondjuk jóbb mint ha arra figyelnék mi hol fáj. nem de?
és mivel nem soká itt a húsvét is tettem fel néhány húsvéti receptet. =)
Délután meg fent voltam az orvosiba időpontot kérni az ortopédiára persze most kivételesen nem nekem de nekem is kéne. Szerintem! Szép estét mindenkinek.

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.