2012. április 10., kedd

Húsvét


Csütörtök reggel, na jó nem is volt már olyan korán, mikor levittem a bonit sétálni úgy 8:30 és egyben Petit is lekísértük. Bon úgy döntött, hogy ő meg akarja lent várni míg haza jön:) nem igazán örültem neki mert ma nem az szerepelt a terveim között, hogy mindössze 4 órácskát legyek lent. Inkább rendbe tenném a kisszobát mert valami miatt ott mindig káosz uralkodik.:) Miután nagy nehezen meggyőztem Boncát, hogy hegye el nem lenne jó most megvárni Petit meg amúgy is hideg van fázom.:$ Mikor feljöttünk adtam a pocoknak (höri úrnak) enni és friss vizet aztán elmosogattam ami már.... na ezt hagyjuk aztán neki estem a kisszobát rendbe tenni. Közben beágyaztam végére hagytam a porszívózást és a felmosást és csak utána ültem le a géphez.Úgy 11 óra is elmúlt már addigra,kb 1 órát netteztem de épp elég is kímélnem kell a kezem :( már nem csak néha fáj, már megállás nélkül és a szememről ne is beszéljek. 13óra után lementünk sétálni és egyben Peti elé, majd megkávéztunk és elmentünk cukiba ami pár utcányira van.:)
Fagyiztam, és ettünk túrós sütit is, haza felé meg vettünk pogit mert ígértük Bonninak, hogy hozunk neki.És mivel nagyon lelkis a drága meg depis és ezt ki is mutatja elég sajátos módon, hogy valami nincs rendben PL: ha átrendezem a bútorokat ő ezt lereagálja, lelkis lesz( be...p.), amióta ezt észre vettük próbálunk mindent úgy alakítani, hogy ne bántódjon meg. Szóval mikor haza értünk a cukiból megkapta a pogácsát. Aztán én kítakarítottam a hörit de ezuttal nem zártuk el a Bonnit. Elég jól ment. :) Jutalmul kapott egy kekszet, aztán kicsit gépeztem úgy fél órát ,majd átmentünk a boltba és már kezdődött is a jó barátok. Péntek reggel 6:30 kor arra ébredtem fel, hogy Bonca öklendezve próbál hányni kiugrottam az ágyból, de csak savat hányt ezért úgy döntöttem, hogy aznap nem kap enni, esetleg este felé néhány háztartási kekszet. Délelőtt gyorsan ki takarítottam, egyrészt azért mert Szombaton nem voltunk itthon Veráékhoz mentünk ebédre, úgyhogy pikk-pakk kész is lettem , azután meg összeírtam, hogy mit kell majd venni húsvétra mert ugye nem leszünk itthon és utána már minden zárvas lesz.Szombaton úgy ahogy nem keltem korán, 3 órával indulás előtt, így volt idő, megsétáltatni Bonit ,és adni neki reggelit meg egy kicsit összepakolni (elmosogatni) aztán indultunk is a buszhoz. Mikor oda értünk a két gyerek bent a szobában játszott, Vera meg a nagy pocijával kin a konyhában serénykedett az ebéd körül.:) Most, hogy Anna nyűgös volt-e, vagy csak fáradt nem tudom, de hisztizett nem tetszett neki semmi sem.idézem Azt mondta nem lehetsz Ádi barátja mert
ő csak az én barátom lehet és csak velem játszat, veled Nem.. Azután nem sokkal anyu is megérkezett, megterítettünk és leültünk az asztalhoz, és a két gyerek hülyéskedett én párszor szóltam nekik, hogy ezt nem kéne mert. Hát nem be következet az esés:(( Szerencsére nem lett baj de Vera szétültette őket, ami nem tetszett Annának de ha egyszer nem tud viselkedni. Na de ebéd után olyan büszkén hozta az asztalhoz a kókusz golyót amit ő készített:)) utána elment mesét nézni a Peti meg Ádi játszottak a torpedóval,Vera meg én beszélgetünk aztán Janival jöttünk haza. Át ugrottunk még az Auchanba egy pár lemaradt dologért. :$ Vasárnap: Főztünk és sütöttünk közben festetünk is néhány tojást, majd megnéztünk egy filmet. Aztán miután kész volt minden elmentünk sétálni.
Majd... lassan de biztosan eljött a Hétfő! Nem keltünk túl későn, de korán sem. Kialudtam magam vagy nem? Ezt azért mondom mert egész nap olyan plötty voltam semmi sem volt jó .. talán azért mert Bon velem ellentétesen nem aludt valami jól:( és ez kicsit bosszantott Peti mondta menjünk sétálni:)) hátha utána jobb lesz kicsit. hideg volt! Egész délután csak tévéztünk, én majdnem el is aludtam.. Ma reggel meg Peti elment dolgozni, én meg lementem Bonnival sétálni tettünk egy jó nagy kört, hideg volt de ő nem nagyon akart feljönni, így azt mondhatom már-már kicsit odafagytam a járdához míg kérleltem, hogy menjünk fel. Remélem nektek jól telt a hosszú hétvége,.:))

UI: képek is készültek, majd pótolom.
Pótoltam is. :P

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.