2010. március 4., csütörtök

?


Ma reggel is mint már majdnem egy hete 5 kor van ébresztő de.... valahogy fél 6 után dob ki az ágy és keltem Petit a friss kv-l.Ma miután Peti elindult az oviba én úgy gondoltam gyorsan rendet teszek és csak utána viszem Boncát sétálni, hát adtam neki reggelit és elkezdtem összeszedni a mosogatni valót ami mindössze két tányér és két pohár. Leszedtem a megszáradt ruhákat, és közben láttam Bon szép csendben lefeküdt és figyeli mit csinálok,betettem egy mosást gyorsan.
és..
Mondtam Boninak indulhatunk sétálni,Ő felkelt a helyéről nyújtózott egyet és egy apró farkcsóválással jelezte:Na végre!!
Olyan boldogan ment le a lépcsőn és szinte szaladt ki az ajtón, és nézet jobbra majd balra hogy hát ha meglátja Petit de nem.Hátra mentünk a parkba és jót sétáltunk,új élményekkel gazdagabban feljöttünk, ugyan is találkoztunk Bon egyik hódolójával és kicsit játszatok....Bon ahogy feljöttünk és már alszik.Én meg felporszívóztam és felmostam, reggeli után megyek és tekerek 5-10 km kicsit és utána jöhet a gyógytorna...Mindenkinek szép napot kívánok!!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.