2010. március 18., csütörtök

Tavasz

Hát ide értem ma erőt vettem magamon és előkészítettem a terepet a tavaszi nagy takarításhoz, egész jól haladtam .Ugye mindenki észre vette hogy ma kimondottan jó idő volt,és be kel vallanom ezt én már 3 nappal ezelőtt éreztem ugyan is remegett a kezem és egy olyan érzés is kerülget mostanában, mint amikor a roham kialakul és elvágódom és jön a teljes sötétség..Ezt az idegi állapotom Bon is érzi, úgy tűnik nem volt véletlen hogy állandóan fel akart jönni ahogy kimentünk az ajtón, és miközben írom ezt a bejegyzést apró remegéseim vannak.Az hogy az évek során megtanultam kontrollálni és irányítani,hogy elkerüljem azt hogy kialakuljon a roham na persze ehhez az is kell hogy figyeljek az apró jelekre és idejében cselekedjek. Nem rég értünk haza,vásárolni voltunk ezt azt az oviba mert meg bízták Petit, meg végső-soron neki lesz rá szűksége.
Nagyon el fáradtam és a lábam is fáj itt az lesz a megoldás hogy lefekszem és felpolcolom. Szép estét mindenkinek, és jó éjt!!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.