2010. augusztus 2., hétfő

Carbonara

Carbonara
Hozzávalók:
1 zacskó nyakkendő tészta
0,5l tejszín
30-40dkg gépsonka
30dkg Trappista sajt
Kevés zsír
1 csipet szerecsendió
Bors

Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, és leszűrjük.
A sonkát kockázzuk, megpirítjuk. A Tejszínt hozzáadjuk, összekeverjük, 5 percig rotyogtatjuk. A sajtot lereszelve hozzáadjuk összefőzzük, megborsozzuk. A szerecsendiót rászórjuk. Az egészet a tésztával összekeverjük, és kész.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Réka manó
Csak szólni szerettem volna neked hogy megszüntettem a blogomat
Puszi boszi

Rékamanó írta...

Szia!
sajnálom:((

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.