Carbonara
Hozzávalók:
1 zacskó nyakkendő tészta
0,5l tejszín
30-40dkg gépsonka
30dkg Trappista sajt
Kevés zsír
1 csipet szerecsendió
Bors
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, és leszűrjük.
A sonkát kockázzuk, megpirítjuk. A Tejszínt hozzáadjuk, összekeverjük, 5 percig rotyogtatjuk. A sajtot lereszelve hozzáadjuk összefőzzük, megborsozzuk. A szerecsendiót rászórjuk. Az egészet a tésztával összekeverjük, és kész.
Ajánlom mindenki figyelmébe ezt az oldalt!
2010. augusztus 2., hétfő
Carbonara
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Szia Réka manó
Csak szólni szerettem volna neked hogy megszüntettem a blogomat
Puszi boszi
Szia!
sajnálom:((
Megjegyzés küldése