2010. augusztus 28., szombat

Showder Klub

Már két napja érzem hogy fáj a nyakam, :((van amikor jobban, és van mikor enyhén
....és az nem jó !!
Délután 4 órakörül mentünk sétálni Boncával és rá kelet jönnöm hideg van,majd megfagytam amíg mentünk egy kört.Ugyan is eléghússzúra sikeredet a séta,mert Bon minden 5 lépésnél visszafordult és Ő úgy gondolta haza fog jön.kb: úgy 5 m távolságnyira jutott el,addig engedte a póráz. :))))))))
Nagyon morcosan rám nézet mikor oda ért mellém, és lehajtott fejjel kullogott tovább néha meg-meg állt és hátra nézet, Hátha engedek és visszafordulunk...
nahát azért azt nem !Egy idő után felbukkant egy kiskutya a semmiből,nagyon aranyos volt a távolból figyelte mit is csinál Boni, aztán egyre közelebb és közelebb jött majd megvolt a nagy ismerkedés :) lehet első látásra szerelem... hihi. Amikor feljöttünk, gyorsan tettem fel teának vizet annyira átfáztam, kicsit később már úgy éreztem hogy mégis fáztam.:((Ez van!!
Peti nem rég telefonált hogy úton van haza,és nem sokára itthon is lesz.Egész nap egyedül voltam,de nem baj egész nap a Showder Klub nézem,hallgattam itt a neten!:P:P majd leestem a székről a nevetéstől.Gondoltam teszek is be egy linket hogy nektek is csaljon egy kis mosolyt az arcotokra.
Szép estét,és jó pihenést kívánok mindenkinek.Puszi

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.