2010. szeptember 29., szerda


Tegnap este egész korán mentem aludni fájt mindenem:(( a karom alig bírtam mozgatni. Ma reggel sem változott,pedig még diclac-t is vettem be,így a reggeli gyógyszer mellé az is listára került. Miután Peti elment dolgozni, adtam Boncának reggelit addig elmosogattam és összepakoltam.Majd lementem sétálni kb:úgy 1 órát voltunk lent, már mésziről láttam egy kóbor kutyát hát megfordultam és irány a másik oldal. Sajnos a környéken nagyon sok kóbor kutyával lehet összefutni:(( így mindig nagyon figyelek, ne hogy gond legyen....
Amikor már a kisasszony megelégelte a lenlétett és kezdet rájönni hogy Peti nem csak a boltba ment át na meg hogy hideg van elindultunk fel.:))Ahogy beértünk az ajtón már követelte a reggelit hm? amit már megkapott 1x:))
Mondtam neki ne verj át....nekem úgy rémlik már reggeliztél nem? rám nézet és lehajtott fejel ment a helyére és azóta is ott alszik..
Nem sokkal ezután csörgött a telefon és hát Vera volt :))Azért hívott mert Anna akart velem beszélni:)))kicsit beszéltünk aztán adta Annát.
Anna elmesélte, hogy most kelt fel és épp mit csinál és huncutkodott,és utána visszaadta Verát..:))

Vera mesélte hogy olyan hisztit le szokott verni ha nem engednek meg neki valamit. vajon kitől örökölhette??:$
Elköszöntünk és mentem tovább takarítani,
nagyon szép napot nektek.:))

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.