2012. május 2., szerda

Hosszú hétvége az az Május 1=)

Szombat  reggel korán ébredtem fel, Petit még hagytam hagy pihenjen és amíg ő/ők aludt/ aludtak, gyorsan rendet tettem és elmosogattam egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Bon ott ül a konyhánál és várja a reggelit. =)miután megreggelizik  levittem sétálni és mire feljöttünk már Peti is fent volt. Vittem neki kávét és utána kimentem Bonnival erkélyre nem sokkal utána  átmentünk az Auchanba.Délután  csak úgy elmentünk sétálni  és hát kikötöttünk a  focibáján az az mellette a parkban. =) Szeretek ott lenni. Na végül is megnéztük a mecset :P ott lett is egy kis színem, késő délután meg felmentünk a Út-hegyre és most kivételesen Bonn is jött velünk.A kis hülye élvezte a nagy sétát de a kilátást még inkább. Majd másnap  mentünk vonattal Velence-fürdőre onnan meg át sétáltunk Gárdonyba. PERSZE  gondolhatjátok sok kalandban volt részünk végig a partmentén. =) Képeket is készítettem/ tűnk/ Na de mire oda értünk a célállomásra rendesen el fáradtam mit másnap jelzet a lábam és azóta is be van dagadva :( Végül haza felé a vonaton is készítettem néhány képet. Másnap azaz Hétfőn meg megtudtuk, hogy Veráék is ott voltak  Gárdonyban  na  Az idegesítő az volt  ebben az, hogy épp akkor mikor mi.. Egy kicsit elkerültük egymást  Na majd  legközelebb! =)
hétfőn  jöttem rá, hogy leégni nem egy kellemes dolog:( olyan vörös vagyok, mint egy... nem is tudom valami pedig nem is napoztam úgy direktbe csak sétáltam.
Délután megfőztem másnapra,így másnap  egész nap csak tévét néztem(tűnk), és höriztem meg Bonniztam a kis asszonyt meg is fürdettem.:) éss koncerten is voltam.:$ Nem sokára képeket is csatolom... de még a gépen vannak. Ma  miután Peti elindult dolgozóba  én rendet tettem felmostam és úgy fél 10 után kizártam a fület meleget a lakásból utána kicsit  höriztem olyan kis édes volt:))  adtam neki  kaját  vagyis még egy kevéske fincsi csemegét is mellé meg friss vizet neki és Bonninak is  nagyon meleg van hamar langyos lesz a víz, és az nem jó. délután meg lehet, hogy megyek Verához de ez még nem biztos. Egyenlőre azt tudom, hogy meleg van de nagyon.Legyen szép a délutánotok, puszi

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.