2012. május 8., kedd


Nem is írtam pedig hát mindjárt itt van megint a hétvége.Megint egy olyan hétvégén vagyok túl olyan jó volt. Pénteken du bent voltunk Pesten  először csak ugy csavarogni de.. útközben eszünkbe jutott hoppá 4-e van és fizetni kell upc!Hát a csavargást felváltotta az, hogy   felkutassunk egy automatát és sietve betudjuk fizetni  egyik helyen 20 percet vártunk de sehol semmi 4 ablak volt de abból 2 ha üzemelt én már majdnem aludtam míg nem felálltunk és irány a  másik közelben levő upc.Ott is várni kellett  de a lényeg, hogy fizetve és így nincs korlátozva a net.
: center;"> Hazafelé a buszon rájöttünk miért is nem volt az eszünkbe,  hát a hétvége miatt. =)Este meg lebeszéltük anyuékkal a szombati találkozót, hogy megyünk reggel a 7:52-es busszal és az egyik Biai megállóba ők felvesznek,  és irány a Bakony azon belül is Súr!!Nagyon szép helyeken járunk hallatunk át, sajnos képeket nem nagyon tudtam csinálni :(egy  linket  képekkel beszúrok nézzétek meg szép. Mikor hazaértünk én  levittem bonnit és utána lefeküdtem aludni. Aludtam vagy 1 órát de már vacsi után félórával szintén aludtam. másnap 11 kor indultunk Pestre  felmentünk a várba  
és utána átmentünk a Szécsényi hídon amit merek állítani, hogy az a legstabilabb mind közül. Nem volt kényszerem arra, hogy azt mondjam nee tovább ennyi. én nem megyek tovább, és mondhatom azt, hogy azért nem mert nem éreztem semmilyen csavarmozgást ha elment egy autó mellettem. Mint a másik hídnál.Jó hétvége volt.De mégis hiányzott valami.

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.