2012. május 23., szerda

Hajnalok hajnalán ébredtem arra, hogy iszonyatosan fáj a fogam :( utána már csak forgolódtam nem bírtam és persze már járt az agyam minden fél e marhaságon.Aztán a telefon is ébresztőt mondott hát gondoltam legyen.... kimentem és hajnal 4:30 kor csináltam kávét Höri ott üldögélt a forgója mellet és épp mosakodott :) és nézet, hogy ilyen korán mit keresek én fent. Aztán ivott egy keveset és bement az odújába.:))  ...  de a fogam még mindig fájt hát a reggeli gyógyszerem  mellé  egy demalgon is járt.majd fogtam a kávém és visszafeküdtem az ágyba, mikor bementem Bonni fel sem ébredt úgy horkolt.:)Kicsit lustiztam aztán felkeltem, és felébresztettem Bonnit, hogy menjünk le sétálni hűű nagyon nem volt kedve de úgy voltam vele hogy ma jönnek a szerelők és akkor előtte egy jó kiadós sétát kell csinálni, mikor felérünk Peti is fent volt már, és itta a kávéját, aztán nekiálltunk felforgatni a lakást, hogy megkonyítsuk a szerelők dolgát. /mindent elpakoltunk az útból/ Majd vártunk.... de sehol senki aztán kiderült, hogy eleve 8 után álltak neki és lentről felfelé haladtak így ide csak 10 körül értek.:P
Egy óra alatt készen is voltak mind a négy radiátorral.
11-re ért haza Peti  az Ortopédiáról, egy kis adminisztráció után mentünk is  vásárolni, hazaérve neki álltunk a vacsit megcsinálni, majd én rendbe tettem Höri ketrecét és most itt vagyok egy kicsit. =)
Legyen szép estétek itt egész nap be van borulva és esik.

2 megjegyzés:

Éva írta...

Látod féltél a szerelők zajos munkájától és milyen hamar végeztek.Ez panelprogram mert akkor még az ablakotokat is fogják csinálni! Remélem fogfájásod megszünt. Legyen nyugodt az éjszakád!

írta...

Szia. igen ablakcsere is lesz, ugy 6-a körül.A fogam azért fájt, mert csikorgatom. szép estét /délutánt/ puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.