2010. június 21., hétfő

2 nap történései..

Nagyon szép reggelt! most gyorsan össze pakolok és elmosogatok talán beteszek egy adag mosást is,remélem mindenkinek jó volt a hétvégéje.??
Nekem ilyen.:)

Szombaton reggel korán ébredtem,főztem kv-t és mikor Peti felébredt megbeszéltük hogy átrendeztük a kis szobát, délután úgy tűnt ez is egy ugyan olyan nap lesz mint a többi kitaláltam menyük el sétálni, Peti kérdezte hová is én azt mondtam csak úgy induljunk el valamerre. Hát Pesten kötőtűnk ki a rakparton megbeszéltük hogy Vasárnap ha jó lesz az idő már reggel megyünk velencei tó-z .De amikor felkeltünk, nem volt jó az idő kicsit be volt borulva így itthon maradtunk miután levittem a manót sétálni Peti meg át ment a boltba, utána leültem a gép elé és gondoltam olvasok egy kicsit és közben zenét hallgatok de olyan hamar eltelt az idő és már dél volt megcsináltam az ebédet ami szigorúan túró, és délután már nem ettem semmit de kibírtam volt már ilyen,előszedtem a leleteim átnéztem őket.közben jó idő is lett nem az amit mondtak a rádióban de már úgy voltunk vele nem érdemes elindulni mikor érnénk haza.:(
... és estére jött meg a viharos szél és be is borult,gondoltam benézek hozzátok de mikor meg láttam azt a sok finomságot rájöttem gyorsan ez most rossz ötlet .majd a vizsgálat után benézek mindenkihez.
Nagyon szép napot mindenkinek

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.