2010. június 30., szerda

prince of persia

Tegnap délután mikor haza ért Peti, egy megbeszéltük hogy elmegyünk csavarogni kicsit hisz neki meg a névnapja volt tegnap...Hát el is indultunk valamerre és Pesten kötöttünk ki. :))
Este mikor haza értünk már alig volt erőm annyira elfáradtam, gyorsan levittem Bonit sétálni mikor felértünk kimentünk az erkélyre,Peti meg kicsit játszott prince of persia -l vacsi után kb: ugy 21:45 lehetett de én már alig bírtam nyitva tartani a szemem így hát le is feküdtem aludni.,és igen tegnap ujból itt a jó idő ....hm kezdődnek a remegések.:((

Ma reggel miután felébredtem az ébresztőre, mér mentem is kv-t főzni és utána ébresztettem is Petit miután elindult az oviba lementem én is Bonival és mentünk egy jó nagy kört kb.1 órát voltam lent,mikor feljöttünk megkapta a reggelit én meg beágyaztam addig míg Ő reggelizett most kint alszik az erkélyen ott még hűvös van.
...én is kint voltam minden növénynek adtam vizet....most meg megyek és elmosogatok aztán kiteregetek és ha már mindennel kész vagyok megyek és tekerek néhány km. ;)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.