2010. június 14., hétfő

Már megint ...HÉTFŐ?!

Utálom a Hétfőket, fújjj reggel miután felkeltem és mentem ki megcsinálni a kv-t hopsz egy rossz lépés és egy éles fájdalom éreztem a csípőmnél és hogy ezt tetézem a bal kezem is fáj a bögrét nem tudtam felemelni.Kicsit mérges is lettem de gyorsan vettem be egy gyulladáscsökkentőt és mentem ébreszteni Petit,megittuk a kv-t és nem sokkal utána már indult is dolgozni én meg levittem Boncát sétálni. Épp hogy felértünk már követelte a reggelit amíg Ő reggelizett rendet tettem és betettem egy adag mosást is, nem sokkal utána azt vettem észre már el is borult és dörgött az ég... gyorsan mentem is ki az erkélyre és le szettem a ruhákat és a virágokat is biztonságba helyeztem.:)
Ígértem egy kis kóstolót a tortából ......
Tegnap!!
Petivel délelőtt elintéztünk mindent még a nagy meleg előtt elmentünk boltba utána én neki álltam és kitakarítottam az összes szőnyeget ami csak létezik a lakásban de úgy elfáradtam, hogy már nem volt kedvem úgy semmihez még a gépet sem bekapcsoltam be egész nap pihentem és aludtam.:)
A torta nagyon fincsi volt talán nekem jobban is ízlett mint a banános..:$
Nagyon szép hetet mindenkinek!!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.