2010. július 4., vasárnap

Velence és a lángos !?

Ma ugyancsak korán keltem egyrészt hogy kicsit lehűtsem a lakást másrészt hogy Petit keltettem.... mert úgy volt megy Biára de............a terv megváltozott így mi is legyen ?
Hát elmentünk lángost enni :)))) Miután haza jöttünk a boltból én levittem a Bonit, Peti addig megnézte a hogy mikor is indul a vonat. Össze pakoltunk egy két holmit és irány a vonat állomás,már ott vártunk egy ideje mikor is én kiszúrtam a távolban Balázst megvettük a jegyeket és utána elkezdtünk tanácskozni ki kísér kit.:)mert mindenkinek az volt a fejébe egy M.Á.K utazási kedvezmény van pedig..... és akor mondtam hogy úgy kelet volna venni a jegyeket hogy, 3. 90% , de már a jegyek meg voltak így sajna Balázs teljes áron utazott. :(Pedig a megoldás adott volt!!
Elindult a vonat Velencefürdő felé egy darabig mentünk a vonaton de végül meg untuk és letelepedtünk annyian voltak. áááá oda az út kész téboly volt de jót hülyéskedtünk legalább. :)) Mikor oda értünk, elköszöntünk Balázstól, mert ő ment cseresznyét szedi a nagyijához hiába mondtuk neki jöjjön velünk strandra..Ott voltunk 1-2 órát ettünk fincsi lángost és fagyiztunk aztán indultunk is vissza sajnos képet nem készítettem pedig érdemes lett volna annyian voltak.
Vissza felé már az új vonattal jöttünk és úgy éreztem ott helyben megfagyok... hihi nem rég értünk haza és csak most érzem hogy kicsit fáj a lábam .

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.