2010. augusztus 17., kedd

Már úton !!

Reggel nagyon korán ébredtem, és egy óra alatt össze is kaptam magam aztán adtam reggelit Boncának és keltettem Petit.Miután Bon megreggelizett levittem sétálni utána csináltam magunknak is reggelit:)) és... utána már indultunk is a Budaörsi buszhoz amivel körbe utaztuk fél őrsöt:))de így is vártunk a biai buszra úgy 5-10 percet.Már úton voltunk Bia felé mikor küldtünk Verának sms-t hogy nemsokára ott vagyunk úgy 8-ra

Anna már kint várt minket az erkélyen, és mikor felérünk már a lépcsőnél várt minket bementünk és mondtam neki hogy hoztunk neki valamit mikor odaadtam neki nagyon örült neki, megnézegettük :)) de...Verával egyetértésbe úgy döntöttünk,hogy a kifestőt még nem adjuk neki oda de a ceruzákat igen hisz nagyon imád rajzolni a nagy leány.Sokat is rajzolt halacskát és csigát meg békákat, na és már fest is...Na persze!! a mi szemünk ezeket még nem látja de...tudjuk hogy ott a halacska:)))Miközben rajzoltunk és lilly babát hallgattunk és Anna táncolt:)) Vera kezelésbe vette a hajam, és kicsit meg is ritkította.
Voltunk is lent játszani az udvaron egy picit, utána ebédeltünk és mi indultunk is haza...Hazafelé beszeltük most hogy is legyen, előbb hazajövünk vagy egyenesen boltba?! Végül úgy döntöttünk haza jövünk manóhoz és ha már itthon vagyunk kitaláljuk hogy egyáltalán mi is legyen a vacsi és csak utána megyünk.:)

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.