2011. február 23., szerda

Dolgok ami dolgokhoz kapcsolódnak.

Nagyon de nagyon szuper egy hét ez.... :(( nem elég, hogy megint szeszélyes az időjárás és ezt én érzem, fáj a csípőm meg a gerincem is.Hogy ez még ne legyen elég még a (rohamok) is itt vannak.változatosság kedvéért.:((Még a hét elején egyik délután kezdődtek a remegések és hát azóta is bennem van egy feszültség.A naplóba be is írtam azonnal mettől meddig tartottak és mikor kezdődtek a remegések vagyis a ( rohamok )
Gép elé ültem-e!? hát nem!! Csak épp, hogy.. :$
És, hogy ez még ne legyen elég kedden Peti kórházba ment kivizsgálásra, majd onnan egyből ment a házi orvosához. késő este ért haza.:( A végeredmény, kezelések újra elkezdődtek !! ma meg ma van és a csípőm rettenetesen fáj mozdulni is alig birok. De délután átmentünk a Tescoba azon belül is a fressnapf-ba Boncának nézni egy új hámot, kis keresgélés után rá is bukkantunk a megfelelőre majd indultunk is haza.De igaz nem egyből jöttünk haza bementünk még a könyvtárba és egy kis séta az Auchan-ig, és bevásároltunk csak utána jöttünk haza. Bonca olyan boldog volt le is vittem sétálni.

Szép estét mindenkinek!!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.