2011. február 11., péntek

Szinre-szín vagyis MonsterMánia


Fél 1 körül elindultam Boncával sétálni, és egyben Peti elé a buszmegállóba,direkt korán mentem, hogy Boncát meg tudjam futtatni.:))Már jócskán túl voltunk 3 -kör futáson,mikor is egy számunkra idegen kutya tűnt fel szinte a semmiből :( Boncával elindultunk szép lassan haza a kutya tisztes távolságból követett minket míg nem egyszer már ott volt a lábamnál, hát Boninak se kellet több úgy kirongyolt áá majdnem nem bírtam vissza tartani így is ahogy a póráz rántott egyet rajta egy pocsolyába kötött ki.:(( Miután a kutya vissza szaladt a gazdijához, mi elindultunk vissza a buszhoz. Peti haza felé elmesélte, hogy mi is van a táskájában( egy társasjáték) felérve rögtön meg kelet, hogy nézegessem. :$
Délután: átmentünk a kis boltba,majd sétáltunk egy jó nagyot már alig várom, hogy játsszak azt hiszem ha nem muszáj hétvégén nem kelek ki az ágyból.:))...és egész nap játszani fogok.
Szép hétvégét mindenkinek!!
puszi

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.