2011. február 17., csütörtök

fokhagymas-snidlinges-pogacsa.Gabriellától!!

Mit is süssünk??

Délután mikor Peti haza ért, ezt kérdezte tőlem:) mondtam nézzen körül a lányoknál azaz nálatok és Gabriellánál meg is találta. Hát kiírtuk gyorsan mi is kell hozzá majd körül néztünk, hogy abból mi is van itthon és mentünk vásárolni.Mikor haza értünk én leszaladtam Boncával, addig Peti neki is készült a sütésnek. Felértem és kérdeztem mit segítsek? Mert ha nem akkor megyek versenyezni, már 2-3 versenyen túl voltam:$ és hallom, hogy azt kérdi tudok-e segíteni kicsit!? Megállítottam a játékot és kijöttem a konyhába, akkor már az első tepsi félig meg volt pakolva pogácsával,

majd megszórtuk sajttal és tojással bekentük és ment is a sütőbe 15-20 percre. Peti azt mondta, hogy ő még egy kis köménymaggal megbolondítaná. Mikor sült én játszottam ,Peti nézte a tévét egyszer csak bent a kisszobába megéreztem a pogácsa illatát hát hogy milyen isteni:)) és ha ízre is finom akkor ez lesz a kedvenc nasi mondtam Petinek.Majd eszembe jutott, hogy hétvégén megyünk Biára anyukámat köszönteni és szereti a pogácsát ez lesz az egyik meglepi. Gabriella ez nagyon isteni finom lett már majdnem el is fogyott Petivel úgy morogtam, hogy csináljon már képet róla mert hamarosan elfogy.
Nagyon szép estét mindenkinek, és jó éjt! :)Megyek pogácsát enni és nézek egy filmet amire már nagyon rég kíváncsi vagyok.
Puszi

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.