2011. február 10., csütörtök

Nem rég értem haza, ma sem voltam itthon délután mikor Peti haza ért lementünk elé és utána már indultunk is vásárolni.Nem időztünk most sokáig megvetünk mindent amit összeírtunk és jöttünk is, én levittem a Boncát sétálni a jó sokáig lent voltunk. :)Mire felértünk Peti már javában főzött,majd ittunk egy kávét és mikor kész lett a vacsi indultunk is.Sajna már az út elején elkezdet fájni az egész bal oldalam, olyan mint mikor egy ideg becsípődik valahol és sehogy sem akar javulni. :((
Egy rossz mozdulat okozta talán?!
De így is elsétáltunk a cukrászdába, amiről már amit meséltem mindig oda megyünk szeretem azt a helyet viszonylag itt van a közelben.Haza felé már a parkon át jöttünk, már-már majdnem itthon voltunk mikor is Petinek eszébe jutott,elfelejtettünk valamit az Auchanba meg venni. Hát úgyis itt vagyunk a kis bolt előtt pont, bementünk és megvettük aztán mát tényleg jöttünk haza. Mikor felértünk és kinyitottam az ajtót Bonca annyira örült nekünk:) mondtam is ha jó kis lány leszel legközelebb te is jössz. Levittem sétálni és utána kifésültem,most meg itt vagyok egy kicsit.

Legyen szép estétek,puszi:)).

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.