2011. május 30., hétfő

Nem is tudom hol is kezdjem :$ sok minden történt az elmúlt napokban.Szombaton olyan semmilyen napom volt 10-ig aludtam :$ de gyorsan hozzá teszem este a meleg miatt nem igazán tudtam elaludni.Na szóval miután fel keltem levittem a Boncát sétálni majd adtam neki reggelit és mivel olyan zokni voltam bementem a géphez játszani utána néztük a tévét nem igazán volt kedvem semmit sem csinálni.Vasárnap egész nap egyedül voltam így neki álltam takarítani majd Bonnival bementünk a kisszobába ő aludt a kedvenc foteljában én meg játszatom, egész jól halad a falu/azaz már város.
Peti este ért haza Biáról apunak segített a méheknél én épp akkor mentettem a játékot mikor csengetett. :))A vacsorát még csak akkor kezdtem csinálni :$ de hamar kész lett, bő fél óra alatt.:))
Ma alig bírtam felkelni de miután Peti elindult dolgozni neki álltam a nappalit szétszedni és rendet tettem a szekrényben.Délután felmentünk vásárolni és mikor haza értünk Peti nekiállt tanulni én meg gondoltam kicsit benézek minden kihezés utána megyek is kókuszgolyót készíteni.
Legyen szép napotok!!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.