2011. május 7., szombat

Szombati ez meg az!

Nagyon szép nap volt ez a mai =) reggel úgy 7:35 kor ébredtem fel és ki is ugrottam az ágyból, hogy hamar elkészüljek mert hát úgy volt hogy nem leszünk itthon egész nap ami így is volt de nem a terveink szerint alakult mert mi úgy akartuk, hogy gyorsan Peti át viszi Bonnit az orvoshoz, hogy adjon neki egy szűrit tudjátok ami minden évben kell. :))De... a nagy igyekezetben eszembe jutott hogy mi van ha? a doki nem reggel rendel! és ráhibáztam 15:00- 18:00g
így a nem mentünk se Zebegénybe se a visegrádi várat megnézni maradtunk itthon és 3 év után végre ki tudtunk menni a Budaörsi fesztiválra. :P Majd miután körülnéztünk úgy döntöttünk megyünk is de akkor Peti azt mondta ne hogy már és ahogy ezt kimondta észrevette a kálvária felé vezető utat és elindultunk arra. :))
Ott még nem voltunk!!
Amikor oda értünk senki nem volt ott, de ahogy már ott voltunk egy ideje lettünk egy néhányan.Szép kilátás volt nagyon megbeszéltük haza jövünk elvisszük Bonit oltani és jövünk vissza geo ládát keresni mert úgy hallottuk, hogy itt van egy valahol..Hát Bonit át vinni az orvoshoz egy külön torúra volt hiszen Bonca nem hülye megérzi így előbb elindultunk, hogy időben oda érjünk mármint ne keljen sokat várni.Kicsit még itthon maradtunk vele és indultunk is a kálváriára mondtam Boninak nem sokára itthon vagyunk addig legyen jó kis lány. :)Képek alapján be tudtuk határolni, hogy hol is találjuk meg a ládát ami nincs is ott mert csak virtuális ládáról van szó. :P Miután át néztünk mindent irány a fesztivál és azon belül is hamburgeres majd a hamburgerrel elindultunk haza. :)Amikor is haza értünk meglepően örült nekem Bon ami meglepő hisz nekem nem nagyon szokott örülni, az neki természetes, hogy én vagyok hisz itthon vagyok vele egész nap.Ezért furcsálltam a dolgot.Majd levittem sétálni és egy kis csellel odaadtam neki a gyógyszert is :) és neki álltam a vacsorának ami már készen is van de most megyek is egy picikét elfáradtam. :(Legyen nagyon szép estétek és álmodjatok nagyon szépet. jó éjt!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.