2010. február 7., vasárnap

Diazepam

Tegnap délután fel jöttek Veráék a két fiú elment Pestre,a nagyi néhány holmiját elhozni mi addig babáztunk Anna kicsit meg volt illetődve a Boncától kicsit pityergett is aztán feltalálta magát leszedte a hűtőről a mágneseket és a képeket és ügyesen vissza is tette de ... előbb megmutatta nekünk,Vera bement a kis szobába, hogy megnézze milyen festéket is vettünk a hajamra na azt a hisztit amit levert Anna ahogy elltünk az anyja hát megfogtam a kicsi kezét és mondtam gyere keressük meg....
A kis szobába egy kis mosoly és egyből feltalálta magát, Peti szekrénye nagyon tetszett neki kinyitotta és becsukta és huncutkodód kicsit....utána puszikat dobált a tükörben saját magának.. Később eltörött a mécses és krokodil könnyek folytak le a kicsi arcán... de jogosan lett rászólva hogy azt nem szabad.... ez még egyszer előfordult úgyszintén jogosan, és a sírástól Bon elmenekült amikor Anna kicsit megnyugodott meglepődve nézet hol is van a tutya,mondtam neki elment mert sírtál, meg keresed?
Amikor megtaláltuk, egy kis mosoly volt az arcán de nem ment volna tovább meg álltunk az ajtóban és onnan nézte a Boncát... Utána nem sokkal a fiúk is megérkeztek ,és a kicsi család haza indult mi meg átszaladtunk át Achanba...Este még a nagyitól elhozott dolgokat mostuk és eltettük..Éjfél után megint remegésen volt, gondoltam egy nyugtatott elég így bevetet és néztem tovább a filmet mikor vége lett próbáltam elaludni mikor már majdnem aludtam újabb remegések voltak hát kimentem és előkerestem a Diazepamot na tuti elalszom tőle és a remegéseim is megszűnnek.

1 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Nagyon tündéri Anna-jázmin!!! Biztosan szuper napod volt, hogy játszhattál vele.Szép estét!!
puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.