2010. február 24., szerda

Séta Bonival..


Ma reggel 5 kor volt az ébresztő megint,de most sikerült is felébrednem erőt vettem magamon és nem feküdtem vissza lustálkodni. Petit is felébresztettem és utána levittem Boncát sétálni, mentünk egy jó nagy kört össze is futottunk olyan kutyákkal akik elvoltak engedve pedig nem lehet őket vissza hívni.
Nem rég jöttünk fel mentünk is a fürdőszobába azonnal és megmostam a lábát,mert igaz hogy nem eset az eső de tegnap eset ma pedig nagyon a párás minden nyirkos és sáros az épp elég hogy a pici lába nedves legyen.Most reggelizte meg és most játszik, igaz Petit már felébresztettem de még lustálkodik,én meg iszok egy kvt és neki állok elmosogatni és rendet teni tegnap ez eső elenére meg pucoltuk az ablakokat.hihi
Így ma azt már nem kell,több idő marad másra mondjuk végre eltudok látogatni mindenkihez.Szép napot mindenkinek, ki kér egy kis reggelit??

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.