2010. november 17., szerda

Anna

Reggel arra ébredtem,hogy Peti már fent van és pakol,kérdeztem mit csinál? hm megyek dolgozni.felelte
én nem akartam felkelni, fájt a csípőm és a vállam de csak felkeltem ittam egy kávét és miután Peti elindult dolgozni levittem Boncát sétálni.Eltartott egy jó darabig míg leértünk de Bon nagyon aranyos volt minden fordulónál megállt és várt, úgy fél órát voltunk lent. :)Gondoltam kicsit, csiszolgatom a kreativitásom egyszer csak csörög a telefon és hát ...:))Vera mondta feljönnének Annával itt vannak nem messze..
jó hát persze.
Nem sokkal később,csak úgy kinéztem az erkélyen és láttam őket,köszöntem is nekik Anna két kézzel integetett aztán beengedtem őket de amikor már majdnem fent voltak Anna megint meg ijedt Bonitól először de nem voltak krokodil könnyek miután megnyugodott és kapott puszit és odaadta Bonninak mit hozott neki és látta ,hogy Bonn örül az ajándéknak utána már egy kicsit bátrabb volt és ment és kipakolta Bonn összes játékát, és vitte neki oda játszani.És mondta neki: gyere játszani Bonni:))Mikor mentek haza kaptam egy hatalmas puszit! :))
Mindenkinek szép délutánt kívánok..

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.