2010. november 3., szerda

azt se tudom ….

Ma döbbentem rá,hogy November van Meglepődött arc és én ilyenkor szoktam elkezdeni felöltöztetni a lakást karácsonyra. Mosolygó arcAz erkéllyel szoktam kezdeni és a bejárati ajtóval, aztán idő közben átnézzük az égősorokat,hogy jók-e még majd szép lassan elkezdjük megvenni az ajándékokat mindenkinek..Mosolygó arcNem hinném ,hogy nagy titkot árulok el ha leírom,hogy a kicsi szülinapját tervezzük már úgy 2 hónapja, hogy minden tökéletes legyen..

Múltkor mikor kint voltunk a kicsi Anna-Jázmin azt mondta: gyertek dec 12-n buli lesz. Kérdeztük mi lesz akkor?? ..azt felelte: 2 éves leszek.. Persze hogy jövünk,itt a helyünk. Jóó felelte, és mosolygott.

Így ez a 2 hónap nagyon zsúfol lesz, de a barátokra nekem mindig van időm…. Kacsintó arcArc kinyújtott nyelvvelSzép estét mindenkinek puszi

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.