2010. november 30., kedd

Timi lett a nagy kedvenc:))

Hát mikor megérkezett Timi kiengedtem elé Boncát, és amit láttam nagyon meglepett nem akartam hinni a szememnek hisz Bon úgy fogadta Timit mintha már legalább 20 éve ismerné és nap mint nap vagyis 2 hetente találkoznának. Igaz hátrált de farkcsóválással :) na de nem nagyon csak épp, hogy még egy puszit is adott Timinek. Úgy egy fél órát beszélgettünk és közben Bon nem igazán hagyta Timit :))körül rajongta persze egy kis hátsó szándéka is volt benne ugyan is Timi hozott magával egy kisebb zacskó jutalomfalatokat.:)) Aztán neki álltunk kitisztítani Bonca fülét és levágni karmát vagyis Timi.
Boni olyan csúnyán nézet,hogy most miért de most sem volt gond csak néha nem tetszett neki a dolog és ez ki is mutatta de mint már mondta nem volt gond, Timi hamar végzet is. És ezután fogtam neki a főzésnek(tökfőzeléknek) csak halkan súgom meg most főztem először;)
Nem rég lettem készen!!:))

és... hát kicsit ide jöttem de csak egy picit mert nem tudom miért de ugrál a szemem:( Bonca már alszik is és gyorsan le is fényképezte Peti mert így aludni látni Boncát ritka általában a hasán szokott aludni.:)) Nagyon szép estét és szép jó éjszakát..

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.