2011. január 10., hétfő

Ma reggel megint úgy szidtam a telefonóm :) nem akartam felkelni de csak kimentem kávét csinálni és mivel még 5 óra sem volt fogtam a kávém és visszabújtam az ágyba kicsit még lustálkodni.Miután Peti elindult dolgozni én neki álltam mosogatni és adtam reggelit Boncának majd nem sokkal utána lementünk sétálni kb: úgy 7:30 lehetett.A sétánk most valami miatt rövidre sikeredet de nem baj felértünk és elindítottam egy mosást és akkor éreztem ,hogy ez a nap már nem jó ugyan is egy b. feszültséget éreztem a kezemben és azóta egész nap remegek.Ezeket még naplózni sem tudom mert egyfolytában jelen van hol erőseb és egy apró remegéssel jelzi itt vagyok ám de a feszültség az állandó.
Lesz egy hideg front!:(

Nagyon szép napot mindenkinek,és szép hetet.

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Elmúlt már a remegésed??? Jó korán mentetek sétálni a Bonival, akkor még igencsak hideg volt. Itt nálunk még jó nagy köd is társult hozzá.
Szép estét. puszi

írta...

Szia Gizi:)
Igen koron!
Nem még nem múlt el,itt is köd van rendesen és a tegnapi naphoz képest hideg.
Szép estét neked is puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.