2011. január 15., szombatMost értünk haza Veráéktól! Mikor oda értünk Anna mondta nekem menjek vele gyurmázni mentem is és csinált nemem csigát és közben énekelte hogy: csigabiga tolt ki szarvadat.... a maci meg integetett :)) addig Vera és Peti elkezdtek sütni egy fincsi süteményt a receptet később felteszem :$ Anna és én ez alatt megnéztünk még egy mesét is.:))Utána nem sokkal ebédeltünk és Anna már akkor már egy másik mesét nézett :)) amit már kívülről tud mi mikor következik. Sajnos nekünk indult a busz haza így a mese végét nem tudtuk együtt megnézni.:( De már a buszról láttuk hogy, redőny lehozva Anna nem sokára alszik:))
Haza felé késztetünk néhány képet :P igazából nem lehetett nem megállni és lefényképezni az eget csoda szép:))Mindenkinek szép estét és jó pihenést kívánok:))

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Nagyon jó kép, itt nálunk is ilyen volt az égbolt ma. Szuper napod volt, akkor ma Annával sokat játszottatok. Kíváncsian várom a sütireceptet.
Jó éjszakát és szép álmokat!!puszi

írta...

Köszönöm Gizi:) az volt de ma sem voltam itthon elmentünk sétálni, és közben találtunk 1-2 geo ládát is:))Szép estét kívánok puszi

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.