2011. március 24., csütörtök

diazepám

Tegnap egész nap nem volt semmi baj, de este mikor mentem lefeküdni fél 11 körül volt 4 remegésem szinte egymást követően.Az első remegés után, kimentem a konyhába és vettem be egy nyugtatott, hogy hátha elalszom és nem lesz gond de jött a másik 3 remegés megelégeltem és az éjjeliszekrényen lévő diazepám-t fogtam és beadtam magamnak és lefeküdtem aludni.Reggel 5 kor csörgött az ébresztő kimentem kávét főzni de még fel se raktam úgy éreztem elfogok ájulni, és azonnal mentem és visszafeküdtem egész mostanáig aludtam és még most is szédülök kissé.Az ágyból is alig mertem felkelni,nem tudom mi ez de azt tudom már volt ilyen velem a koleszban is és egyszer a kórházban ahol el ájultam és arra ébredtem, hogy infúziót kapok.is még 98 nyarán.
Reggel azaz miután nagy nehezen rávettem magam, hogy fel kén -e kelni most már Bonni kérte a reggelit miután megkapta nem akart enni így megetettem :$ és nem akar egyedül hagyni alig akart lemenni sétálni Petivel.
Legyen szép napotok!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.