2011. március 1., kedd

Hol van már a tavasz???


Március 1- van és a meteorológiai tavasz kezdete. De kérdem én, hol a tavasz?!Reggel mikor mentünk le Boncával sétálni kicsit meg döbbentem, hogy esik a hó :( úgy is nézet ki el sem akar állni. Bonca ma különösen morcos mindent még azt is meghallja amit nem kéne.Alig bírtam csitítani hát ráadtam a hámot és levittem sétálni, mikor felértünk már nem is volt semmi baj lefeküdt aludni. Én meg így nyugodtan tudtam csinálni a dolgom.Úgy 11 körül néztek ki az erkélyre őő mert halottam ricsajt kintről és akkor láttam, hogy a havazás elállt.Hát a remegéseim ezért voltak/vannak,délutánra már nyoma se volt, hogy egyáltalán eset valami.Nem rég értem haza de
most megyek is van még egy kis dolgom,nagyon szép délutánt mindenkinek.

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Réka!
Sajnos nálunk délután is szállingózott a hó!! Már nagyon várom én is a tavaszt. Hogy van Anna-Jázmin??? Mi történt, miért van kórházba??? Jobbulást kívánok neki!!!
Szép estét. Puszi

írta...

Szia Gizi:)
Köszi szépem, Anna már itthon van. kicsit megijesztet minket a lány.
Puszi neked.

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.