2011. március 13., vasárnap

Remélem nektek jó volt az éjszakátok én annyira feszülten alszom már hetek óta egy éjjelem se telik úgy el hogy ne csikorgatnám a fogam és egy cseppet megvisel gondoltam nyugtatott kéne szednem minden este de szerintem az se lenne jó.:( Peti valamelyik nap azt mondta olyan volt éjjel mintha beszéltem volna valakivel álmomban annyira csikorgattam a fogaim. pár havonta hagyhatok x összeget a fogorvosnál. :(( nem is tudom mi lesz így
Tegnap késő este lettem kész a kókuszgolyókkal, nagyon fincsi =) hoztam is nektek gyorsan egy keveset. Nem is tudom de nekem talán jobban be jön mint a sport csokis változat:$ pedig hát nem sok a különbség.Azt szeretem benne, hogy könnyen/és elég egyszerűen elkészíthető hamar kész is van és már lehet is nasolni belőle.

Nagyon szép napot mindenkinek!
17:34
Ma sem volt itthon Peti, de nem kellett túl korán kelni :)) el is aludt le is késet minden csatlakozást.!Nagyon jó volt ez a nap szinte egész nap nem voltam bent a lakásban, még a gépet is alig kapcsoltam be vagy az erkélyen voltunk Bonnival vagy lent sétáltunk ami kicsit kalandos volt 2 idegen kutyával is találkoztunk de nem volt semmiféle verekedés vagy ilyesmi úgy egy órát voltunk lent az egyik alkalommal. :)
Majd feljöttünk és megfürdettem mert történt egy kisebb baleset utána egy jót játszottunk mikor megunta kifeküdt az erkélyre és nézet rám, hogy menjek én is.Hát jó!Kint úgy érezte mindenbe bele kell ugatnia :):) Mondtam neki jó akkor gyere lemegyünk nézzük meg mi a gond és már ugrott is fel és szaladt a bejárati ajtóhoz.Lent mint egy őrmester nézet körbe mi is történt és miért majd elindult az orrocskája után én meg ő utána.Egész jó napom volt igaz egyszer megremegett a kezem de nem is többször.Legyen szép estétek.Jó éjt!

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.