2011. március 3., csütörtök

sport szelet

Peti mikor hazaért mentünk is a boltba de előtte kiírta a sport szelet hozzávalóit innen mert ma a az lesz a nasi. A boltba most nem igen időztünk túl sokat jöttünk is és nekiálltunk főzni én közben lementem sétálni Boncával majd nekiálltunk megcsinálni a sport szeletet.A Vajat megolvasztottuk és a 1/2 kg darált háztartási kekszet,a vaníliás cukorral, a 20 dkg rummal,18 dkg cukorral,2,5 dl tejjel, összedolgoztuk végül hozzáadtuk a 3ek kakaót.Jól összedolgoztuk, hogy elváljon az edénytől.

Én voltam az elő kóstoló :$ fincsi...
készítettem képet róla majd ment a hűtőbe pihenni.Addig megebédeltünk vagyis inkább már uzsonnának mondanám aztán volt egy kis dolgom még. De fel is idegesítettem magam mert hát nem tudok angolul és nem találtunk a programhoz magyarítást. :(Így abba is hagytam kicsit na de vissza a sport szelethez 35 percet volt a hűtőben majd formára szaggattam most épp klasszikus téglalapra közben Peti a csokoládét összetörte és egy nagyobb lábasba engedte vizet és felforralt majd egy másik edénybe a csoki darabokat tette és gőz fölött megolvasztotta.

Ezután ráöntöttük a csoki masszát majd vissza tetűk a hűtőbe újabb 35 percre, hogy megdermedjen.Azt kell mondjam nagyon fincsi lett és hát tényleg olyan az íze mint a sport csokinak egy adagból nagyon sok kis szelet jön ki.Nagyon szép estét kívánok mindenkinek.:)
ui: Ami én is várom már a tavaszt elegem van már a hidegből puszi neked jó éjt.

0 megjegyzés:

 
A blogban található összes fotót és bejegyzést bármilyen módon felhasználni a forrás megjelölése nélkül, a szerző engedélye és írásos beleegyezése nélkül TILOS!!!! Megsértése jogi következményeket von maga után.